Εκπαιδευτική επίσκεψη

Στις 21 Ιανουαρίου 2011  ημέρα Παρασκευή οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης . Ξεναγήθηκαν στους διάφορους χώρους του μουσείου και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά  ποικίλα εκθέματα, που με τη βοήθεια των ξεναγών ζωντάνεψαν  στη μνήμη τους όλα όσα είχαν κατά καιρούς ακούσει και μάθει μέσα στην τάξη. Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά και με τις ερωτήσεις τους , φάνηκε το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τα εκθέματα του μουσείου.

   

  

   

                                        

 

Την ίδια ημέρα οι μαθητές της Γ΄τάξης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση  “Ελένη” στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”  και στο πλαίσιο του μαθήματος  “Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από Μετάφραση”.

Σεμινάριο διαχείρισης τάξης

Στις  20 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη οι καθηγητές του σχολείου μας παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε βιωματικό σεμινάριο με θέμα “διαχείριση τάξης” .  Μέσα από ομάδες που δημιουργήθηκαν και μέσα από ρόλους που τους δόθηκαν από τους υπευθύνους του σεμιναρίου, ανέλυσαν συγκεκριμένα περιστατικά και κατέγραψαν  τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους καθώς και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της κατάστασης και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση τέτοιων ιδιαίτερων  περιστατικών. Ακολούθησε συζήτηση.

Ευχαριστούμε το συμβουλευτικό σταθμό νέων  Β΄Αθήνας  για την οργάνωση του σεμιναρίου.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στις 19 Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη έγινε στο σχολείο η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας με τις ευχές του διευθυντή του σχολείου , του συλλόγου των καθηγητών και του συλλόγου γονέων για μια χαρούμενη και δημιουργική νέα χρονιά.

Στους μαθητές μας ευχόμαστε , όλοι καθηγητές και γονείς , καλή πρόοδο και επιτυχία σε όλο το φάσμα της μαθητικής τους ζωής.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση