Αρχική » Εκπαιδευτικά προγράμματα » Πρόγραμμα κοινωνικής & συναισθηματικής μάθησης – Το Σχολείο που ονειρεύομαι!

Ο καιρός

booked.net

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγραμμα κοινωνικής & συναισθηματικής μάθησης – Το Σχολείο που ονειρεύομαι!

Ένα πρόγραμμα κοινωνικής & συναισθηματικής μάθησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη μέθοδο της συστημικής – καταξιωτικής διερεύνησης, που υλοποιήθηκε το τρέχον σχολικό έτος στο 8ο Νηπιαγωγείο Βέροιας από το Ολοήμερο Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου.



Λήψη αρχείου

Το Πρόγραμμα συντονίστηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας “ΠΡΟΣΒΑΣΗ” σε συνεργασία με την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Κ.Μακεδονίας, κα.Γώτη και υλοποιήθηκε από Νηπιαγωγούς του Ν.Ημαθίας μετά από εκπαίδευση στο Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας “ΠΡΟΣΒΑΣΗ” .

Ευχαριστούμε τις συντονίστριες του προγράμματος Τσολάκη Χριστίνα (Εκπαιδευτικός Φ.Π.Ψ. – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Π. ΠΡΟΣΒΑΣΗ) και Γεώργου Σοφία (Κοινωνιολόγος – Επιστημονικό Στέλεχος Κ.Π. ΠΡΟΣΒΑΣΗ) για την αμέριστη στήριξή τους και το βίντεο που δημιούργησαν, καθώς και τους μαθητές/τριες μας για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε!

Οι Νηπιαγωγοί του Ολοήμερου Προγράμματος

Μαργαρίτα Παπαδοπούλου & Αντιγόνη Χριστοφορίδου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση