Αρχική » Για τους μαθητές/μαθήτριες » “Το σχολείο που ονειρεύομαι…” συνέχεια

Ο καιρός

booked.net

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

“Το σχολείο που ονειρεύομαι…” συνέχεια

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα του 8ο Νηπιαγωγείου Βέροιας τη σχολική χρονιά 2019-2020 συμμετείχε στο πρόγραμμα κοινωνικής & συναισθηματικής μάθησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη μέθοδο της συστημικής – καταξιωτικής διερεύνησης, «Το σχολείο που ονειρεύομαι»,και την υποστήριξη του  Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας “ΠΡΟΣΒΑΣΗ” και της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Κ.Μακεδονίας, κα.Γώτη καθώς και τη συνεργασία ομάδας Νηπιαγωγών του Ν.Ημαθίας.

Θέλοντας να συνεχίσουμε «το ταξίδι στο όνειρο», αντλούμε δύναμη από τον εγκλεισμό  και απολαμβάνουμε την ταινία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, που στηρίζεται στο παραμύθι «Μέχρι ν’ αγκαλιαστούμε», το οποίο  «ταξίδεψε» και τις Νηπιαγωγούς στην διαδικτυακή συνάντηση που είχαμε με τα μέλη της ομάδας.

Ως την επόμενη συνάντηση…

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση