Αρχική » 2020 » Ιούλιος

Αρχείο μηνός Ιούλιος 2020

Ο καιρός

booked.net

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Ψηφιακές δεξιότητες

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών», που είναι προσβάσιμη μέσω της URL: https://nationaldigitalacademy.gov.gr, έχει συγκεντρωθεί σε ένα σημείο εισόδου εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό ιστότοπο, στην Ψηφιακή Ακαδημία ο πολίτης μπορεί να επιλέξει ελεύθερα, δωρεάν και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες εγγραφής τα μαθήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες του, στα ενδιαφέροντα και στο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων του και να τα παρακολουθήσει διαδικτυακά με το ρυθμό που του ταιριάζει.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Αντιγόνη Χριστοφορίδου

Ευχαριστήριο!

Με τη λήξη του σχολικού έτους 2019-2020 θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους καθημερινούς συνεργάτες και αρωγούς στο έργο μας. Ειδικότερα:

  • το Σύλλογο Γονέων  & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας και κυρίως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που στηρίζουν και συμβάλλουν σε δράσεις του σχολείου,
  • τη Σχολική Φύλακα του σχολικού συγκροτήματος, κα.Στέλλα Παπαγιάννη για τις υπηρεσίες  και το καθημερινό «χαμόγελό» της και
  • τη Σχολική Καθαρίστρια, κα.Αλεξία Αρσενά, η οποία ανταπεξήλθε στο έργο της και στην περίοδο της επαναλειτουργίας των σχολείων υπερέβαλλε εαυτόν, φροντίζοντας για την υγιεινή των χώρων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση