«Συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες του υβριδικού παιχνιδιού μπάσκετ T.I. Basketball»

fbfb6784d4c549248d7666912a227ab6_9fe8c0c60a5a47998e1f64f1ceba4ef7_headerΤο σχολείο μας, συνεχίζοντας τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Δήμου μας «Για ένα θετικό ταξίδι», τη Δευτέρα 7 Δεκέμβρη έλαβε μέρος στους αγώνες  του υβριδικού παιχνιδιού μπάσκετ (Total Integrated Basketball), που διεξήχθησαν στα γήπεδα του σχολείου μας.

Το θαυμάσιο αυτό παιχνίδι,  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο και επιτρέπει την ταυτόχρονη παρουσία  αθλητών με αμαξίδιο και αρτιμελών αθλητών στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Το καλωσόρισμα των αθλητών έγινε από τους μικρούς μας  μαθητές της Γ΄ τάξης, που μ΄ ένα ποίημά τους έδωσαν το μήνυμα της ημέρας: «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Στον αγώνα επίδειξης διάρκειας 10 λεπτών, συμμετείχαν 6 αθλητές με αμαξίδια του Α.Σ.ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ. Ακολούθησε αγώνας των αθλητών με αμαξίδια και 4 μαθητών από το 5ο και 6ο Δημ. σχολείο Αγρινίου,  χωρισμένοι σε 2 ομάδες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη αγώνες με αμαξίδια, διάρκειας 8 λεπτών, στους οποίους συμμετείχαν μόνο μαθητές  του 6ου  και του 5ου  Δημοτικού σχολείου Αγρινίου και του 1ου με το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γ. και η Αντιδήμαρχος κα Παπαγεωργίου Μ.

Μικροί και μεγάλοι χειροκροτήσαμε ανθρώπους με μεγάλη δύναμη ψυχής, αληθινούς μαχητές όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στο στίβο της ζωής!

Δείτε το στο slideshare.net

Στιγμιότυπα από τον αγώνα επίδειξης του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Ο αγώνας των μαθητών των Δημοτικών σχολείων

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Παγκόσμιες μέρες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *