εκδηλώσεις

Η γιορτή της λήξης από τη Γ΄ τάξη

Το βράδυ της Τρίτης, 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η γιορτή της λήξης της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Έναν μύθο θα σας πω…» τον προαύλιο χώρο του σχολείου, έχοντας ως σκηνή την επιβλητική είσοδο του κτιρίου. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπ/κοί τους κ. Λίτσα Λιάτσου, κ. Πόπη Σελιμά και κ. Νεκταρία Μέρδη. Το θερμό χειροκρότημα που ακολούθησε το τέλος της παράστασης δικαίωσε τους κόπους παιδιών και εκπ/κών.

Δείτε το στο slideshare.net

Παρακολουθήστε τη γιορτή λήξης

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

P0859_14-06-16Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παιδαγωγικά και παραδοσιακά παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου μας, τα οποία επιμελήθηκε η εκπ/κός  φυσικής αγωγής κ. Νεκταρία Μέρδη. Από όλες τις τάξεις παρουσιάστηκαν παιχνίδια διασκεδαστικά, ανταγωνιστικά ή πιο θεαματικά στοχεύοντας στη χαρά της συμμετοχής και της συνεργατικότητας. Υπήρξε μεγάλο κέφι και ενθουσιασμός.

Ακολούθησε η παρουσίαση  σε όλα τα παιδιά του σχολείου της θεατρικής παράστασης «Η αρπαγή της Περσεφόνης» από τη θεατρική ομάδα της Στ΄ τάξης, της οποίας η πρεμιέρα δόθηκε στο αρχαίο θέατρο της Μακύνειας στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου με την επιμέλεια του εκπ/κού θεατρικής αγωγής κ. Δημήτρη Σιούντα.

Τέλος, σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή αποχαιρετισμού της Στ΄ τάξης μας, όπου κάθε τμήμα παρουσίασε αυτό που  είχε ετοιμάσει να μας παρουσιάσει (ανάγνωση κειμένου, τραγούδι, χορευτικό)  και όλοι μαζί μάς αποχαιρέτησαν τραγουδώντας  ένα τραγούδι χαράς και αισιοδοξίας με τον ήχο του ακορντεόν του εκπ/κού της μουσικής κ. Βασίλη Παπαπαύλου, που επιμελήθηκε το τραγούδι.

 Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας!

Δείτε το στο slideshare.net

Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

25-martiouΤην Πέμπτη, 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών της τάξης Χριστίνας Παππά, Ελένης Τέλιου, Στυλιανού Φούντα, του εκπ/κού της μουσικής Βασίλη Παπαπαύλου και του εκπ/κού της θεατρολογίας Δημήτρη Σιούντα. Η γιορτή περιελάμβανε την αφήγηση του χρονικού της επανάστασης, διανθισμένη με ποιήματα, δραματοποιήσεις προσωπικοτήτων και γεγονότων, τραγούδια, χορό, προβολή σχετικών διαφανειών και το θεατρικό «Το μεγάλο χρέος».

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες:

Δείτε το στο slideshare.net

Βίντεο με το υλικό προβολής της γιορτής – το χρονικό της επανάστασης

 

Η γιορτή των Χριστουγέννων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου από τους μαθητές και μαθήτριες της Β΄τάξης και τους εκπαιδευτικούς τους Ελένη Γράψα και Χρήστο Κυριαζή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας. Μέσα από το παραμύθι του κυρ Νικόλα του τσαγκάρη, μικροί και μεγάλοι ένιωσαν τη μαγεία και το θαύμα των Χριστουγέννων.

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες από τη γιορτή

Δείτε το στο slideshare.net

Το χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης, σήμερα στο σχολείο μας

VIEWTY2

VIEWTY2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar που υπήρχε από το πρωί στο χώρο του σχολείου με δημιουργήματα-κομψοτεχνήματα των παιδιών. Τα χειροτεχνήματα, που κατασκεύασαν οι μαθητές  με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού των Εικαστικών Μαρίας Φερεντίνου, εξαντλήθηκαν όλα. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την στήριξη του bazaar και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

Ο Δ/ντής και

οι εκπ/κοί του σχολείου

Δείτε τα δημιουργήματα των μαθητών για το bazaar όταν τοποθετήθηκαν στους πάγκους

Δείτε το στο slideshare.net

 

Η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από την Ε΄τάξη και τους εκπ/κούς  Κων/νο Χατζή και Κων/νο  Μηλαροκώστα. Περιλάμβανε θεατρικά, αφήγηση, τραγούδια, προβολή ιστορικού αρχείου και αφιέρωμα σε πρόσωπα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Δείτε το στο slideshare.net

Η γιορτή του ΟΧΙ

αρχείο λήψης

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτ. στο γυμναστήριο του σχολείου από την Δ΄τάξη και τις εκπ/κούς Παπαχαρίση Άννα και Καραμπούλη Βασιλική.

Το πρόγραμμα της γιορτής

Δείτε το στο slideshare.net

ενδεικτικές φωτογραφίες από τη σχολική γιορτή

 

Δείτε το στο slideshare.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *