Γιορτές

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2024

unnamedΜε ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό προς τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 πραγματοποιήθηκε η σχολική μας γιορτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 που διοργάνωσε η Θεολόγος του σχολείου, κ. Αναστασία Λιβάνου με ομάδα μαθητών. Οι μαθητές μας μέσα από ποιήματα, κείμενα, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τις θυσίες του ελληνικού λαού την εποχή της εξέγερσης. Ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής τους μαθητές : Μενέλαου Γεωργία, Σαρίδου Στέλλα, Σταυρίδου Κατερίνα, Κικιοάκα Θεόδωρο, Παναγιωτίδη Γιώργο, Χρυσουλά  Άγγελο, Πάντζη Ξένια, Μαριτσά Ιφιγένεια, Τσουμάκη Αναστασία, Τσινίδη Νίκο, Σταμίδη Νίκο, Λαναρά Αγγελική, Μήτρογλου Φαίη, Φραγκίδη Απόστολο, Βασιλειάδου Μαριάννα, Μπαλλά Μαρία και Γερομανώλη Δημήτρη. Καθηγητές και μαθητές με βαθιά συγκίνηση παρακολούθησαν τη γιορτή και απόλαυσαν τα τραγούδια και τους χορούς που την πλαισίωσαν.  Όλη η αίθουσα γέμισε με συναισθήματα υπερηφάνειας και τιμής για τους αγωνιστές του ‘ 21, που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της πατρίδας μας, αλλά και ευθύνης να την κρατήσουμε ακέραιη και ελεύθερη!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗΛήψη αρχείου

20240325 105453Ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής το σχολείο συμμετείχε με την σημαία και τους παραστάτες στον εκκλησιασμό και στην Δοξολογία. Ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση των μαθητών μας.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗΛήψη αρχείου

 ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος

IMG 3609 Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, τιμήσαμε την μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος.  Στους μαθητές μας, που παρακολουθούσαν σιωπηλοί και συγκλονισμένοι, δείξαμε με ιστορικές αναφορές και σπάνιες αυθεντικές εικόνες, τι μπορεί να κάνουν το μίσος, ο ρατσισμός και η έλλειψη Δημοκρατίας.

IMG 3612

Στο τέλος,υποσχεθήκαμε όλοι μαζί:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Βίκυ Λαζαρίδου
Φιλόλογος

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών παρέστησαν στην λειτουργία της εκκλησίας η σημαιοφόρος του σχολείου Μαρία Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, οι παραστάτριες Γιαννακούδη Κυριακή, Τσιτσοπούλου Σαββατούλα, Μενελάου Γεωργία, Δεσποινούδη Σεβαστιανή και Σταυρίδου Κατερίνα και ένας μαθητής/τρια – εκπρόσωπος από κάθε τμήμα.

IMG 3607image0

αρχικηΜετά την λειτουργία και στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε εορτασμός προκειμένου να τιμήσουμε τους Τρεις Ιεράρχες, 1706614224168 προστάτες αγίους των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Το αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες επιμελήθηκαν οι μαθήτριες Μενελάου Γεωργία, Μυλωνά Αλεξάνδρα, Παράσχου Υπερμαχία, και Μαριτσά Ιφιγένεια. Μέσα από παρουσίαση, βίντεο και ομιλίες οι μαθήτριες αναφέρθηκαν στη ζωή, το πλούσιο συγγραφικό έργο αλλά και στις παιδαγωγικές και διαχρονικές συμβουλές που έδιναν 1706614224204στους παιδαγωγούς ο Μ. Βασίλειος, ο Ιωάννης Χρυσόστομος και ο Γρηγόριος Θεολόγος. Εμείς οι καθηγητές ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή φώτιση και καλή πρόοδο.
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός
Αναστασία Λιβάνου
Θεολόγος

“Να τα πούμε;”ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Λ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Λ. ΧΟΡΤΙΑΤΗ 3

Με κάλαντα, εγκάρδιες ευχές και πολλά χαμόγελα αποχαιρετίσαμε το 2023, κλείνοντας την πόρτα του σχολείου μας για φέτος. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22/12/2023 και μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου, οι μαθητές του Α2, (Ντάνο Μαρίνα, Παντζή Ξένια, Παπαδόπουλος Νίκος, Πρωτόγυρου Αθηνά, Σακάρογλου Ίριδα, Σταμίδης Νίκος, Σταυρίδου Κατερίνα, Τσινίδης Νίκος, Χρυσουλάς Άγγελος και  Ψαρράς Θόδωρος) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Μήλο μου κόκκινο» (με θέμα την ελληνική λαογραφία) στο οποίο συμμετέχουν, τραγούδησαν τα κάλαντα, χαρίζοντας γιορτινή διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.

IMG 3203IMG 3204IMG 3205

Για τη γιορτή των Χριστουγέννων επέλεξαν να τραγουδήσουν τα κάλαντα της Θράκης. Κριτήριο για την επιλογή τους στάθηκε το γεγονός ότι αυτά τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα στην περιοχή που αποτελεί -σύμφωνα με τους ντόπιους- «την αρχή της Ελλάδας», στο βορειότερο σημείο της χώρας μας, το χωριό Ορμένιο του νομού Έβρου και φυσικά σε όλη τη Θράκη.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σκέφτηκαν να τα αφιερώσουν στη νησιωτική Ελλάδα και στους ναυτικούς μας. Επέλεξαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Χίου, γιατί τραγουδώντας τα οι καλαντιστές ζητούν από τον Άγιο Βασίλειο, αλλά και από τον προστάτη των ναυτικών, τον Άγιο Νικόλαο, να προστατέψει όλους τους ναυτικούς στα ταξίδια τους.

Για τα Θεοφάνεια έψαλλαν τα κάλαντα που τραγουδιούνται πανελλαδικά την παραμονή της γιορτής στις 5 Ιανουαρίου. Όπως σε κάθε γωνιά της χώρας μας, έτσι και οι μαθητές τα τραγούδησαν με χαρά, για να έχουμε όλοι καλή φώτιση!
Για την πλαισίωση αυτής της χριστουγεννιάτικης δραστηριότητας ετοιμάστηκε ένα εξαιρετικό, πολύχρωμο flipbookpdf από τη φιλόλογο κα Δρίτσαρη, στο οποίο αξιοποιήθηκαν και εμπεριέχονται χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές και ευφάνταστα στολίδια, που έφτιαξαν οι μαθητές του Δικτύου Σχολείων «e-τύπος».

Εορτασμός της επετείου της 17ης Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Χορτιάτη, για να τιμηθεί η συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Μετά από μια σύντομη εισήγηση της κ. Σιώπη για την σημασία της προάσπισης της Δημοκρατίας διαχρονικά, η γιορτή ξεκίνησε μέσα σε κλίμα σεβασμού και απόδοσης τιμής στη μαχητική φοιτητιώσα νεολαία της τότε εποχής.IMG 2649

Αρχικά, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό που παρουσίαζε τα σημαντικότερα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο κατά τη δεκαετία 1960-1970, ώστε να γίνει αντιληπτό από τους μαθητές το χωροχρονικό πλαίσιο και οι συνθήκες που προηγήθηκαν και προετοίμασαν την εξέγερση κατά του Απριλιανού Καθεστώτος.

IMG 2670 Στη συνέχεια -και μέσα από τα κείμενα που διάβασαν – οι μαθήτριες Στέλλα Σαρίδου (Α΄2) και Κατερίνα Σταυρίδου (Α΄2) υπενθύμισαν την παλλαϊκή συμμετοχή στον ξεσηκωμό των φοιτητών ενάντια στη χούντα.

Επιπλέον, προβλήθηκε απόσπασμα από την κινηματογραφική ταινία «Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας», στο οποίο στηλιτεύεται η στέρηση των ατομικών ελευθεριών και η φίμωση της ελευθερίας του λόγου κατά την επταετία 1967-1974 και μία παρουσίαση βασισμένη στο ποίημα του Ασιζ Νεσιν «Σώπα, μη μιλάς!», που αποτυπώνει όλη τη συναισθηματική σύνθλιψη του καταπιεσμένου ανθρώπου και την απόφασή του να επαναστατήσει προς καθετί που τον πνίγει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, που αντλήθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ, υποστήριξε την αφήγηση του χρονικού της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο από τις συμμετέχουσες μαθήτριες. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό προκάλεσε το τηλεοπτικό απόσπασμα της ενημερωτικής εκπομπής «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ», κατά τη διάρκεια του οποίου η υπεύθυνη του φαρμακείου του Πολυτεχνείου κα Λεκατσά εξομολογείται τα μελανά γεγονότα της συγκεκριμένης ημέρας.IMG 2666

Στην εκδήλωση αξιοποιήθηκαν και τα ταλέντα των μαθητών: καθώς τα παιδιά πάντα προβληματίζονται για τα κοινά και για το μέλλον τους, εξέφρασαν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους για την επέτειο του Πολυτεχνείου μέσα από τη δημιουργική γραφή και τη μουσική. Έτσι, ο μαθητής Γιώργος Γκόγκος (Γ΄1) και η μαθήτρια Σαββίνα Ιακωβίδου (Γ΄1) διάβασαν κείμενά τους, τονίζοντας πως η αξία της Δημοκρατίας είναι αδιαπραγμάτευτη και πως το χρέος μας για τη διασφάλισή της πρέπει να είναι αυτονόητο.

Επιπλέον, πέρα από τα τραγούδια που έγραψαν ο Μ. Θεοδωράκης, ο Δ. Σαββόπουλος, ο Μ. Λοΐζος, ο Γ. Αγγελάκας (εμπνευσμένοι από τον αγώνα των ανθρώπων για την κατάκτηση της ελευθερίας ) και ακούστηκαν στη γιορτή, η αγωνιστική ορμή των εξεγερμένων νέων υμνήθηκε και από την καταπληκτική μουσική εκτέλεση του «Κεμάλ» του Μ. Χατζηδάκη από τους μαθητές Ασημούλα Σαούλη ( Γ΄1, κιθάρα) και Νίκο Τσινίδη (Α΄2, πιάνο).

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση του 1ου άρθρου του Συντάγματος της Ελλάδας το 1975 από μαθητές, για να τονιστεί η σημασία της εγκαθίδρυσης της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Τη γενική οργάνωση και επιμέλεια της γιορτής είχαν οι φιλόλογοι του σχολείου κα Καρατάσιου Ιωάννα και κα Σιώπη Άννα. Οι μαθητές συμπεριφέρθηκαν με σοβαρότητα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και αποχωρώντας συζητούσαν λέγοντας πως:

«Η Δημοκρατία πρέπει να μας αφορά όλους και πάντα, καθώς αποτελεί την πυξίδα της ανθρωπότητας για τον σεβασμό, την ισότητα, την ειρήνη, την πραγματική ελευθερία!»

Σύντομη παρουσίαση του εορτασμού γίνεται εδώ.

Εορτασμός και παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2023

Τιμώντας τους ήρωες!

IMG 2221Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής περηφάνειας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στο ΓΕ.Λ. Χορτιάτη. Μάλιστα, η επέτειος του «ΟΧΙ» τιμήθηκε σε δύο κύκλους, για να αποφευχθεί ο άσκοπος συγχρωτισμός όλων των μαθητών.

Αρχικά, αναγνώστηκε η Πράξη Ορισμού Σημαιοφόρου και Παραστατών, σύμφωνα με την οποία προέκυψαν τα εξής:

Σημαιοφόρος: Παπαδοπούλου Μαρία Μαργαρίτα
Παραστάτες Γ’ τάξης: Δούκας Γιώργος & Τσιτσοπούλου Σαββατούλα
Παραστάτες Β’ τάξης: Δεσποινούδη Σεβαστή & Μενελάου Γεωργία
Παραστάτης Α’ Τάξης: Σταυρίδου Αικατερίνη

Στη συνέχεια, έγινε η απονομή των αριστείων και των βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν και ξεχώρισαν ανά τάξη και τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί πως επιδόθηκαν και :

«Ειδικός Έπαινος για Συνέπεια» στον μαθητή Δούκα Γεώργιο, για την υπευθυνότητα και την αδιάλειπτη παρουσία του στο σχολείο κατά τη φοίτησή του στην Α΄ και τη Β΄ Τάξη.

«Ειδικός Έπαινος για Εθελοντισμό» στη μαθήτρια Χλέπατα Βαΐα για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών της σε αγώνες στίβου ατόμων με ειδικές ανάγκες (22/4/2023).

«Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης», στον Θεόδωρο Μεζερίδη, απόφοιτο πλέον και φοιτητή στο Τμήμα της Αγγλικής Φιλολογίας, ο οποίος σημείωσε θεαματική βελτίωση στην επίδοσή του σε όλα τα μαθήματα κατά την φοίτησή του στη Γ΄ Τάξη.

IMG 2270Στη συνέχεια, οι μαθητές της Β΄ Τάξης Γερομανώλης Δημήτριος, Καραμούτσιος Ιωάννης, Μενελάου Γεωργία και Παράσχου Υπερμαχία μάς ταξίδεψαν μέσα στον χρόνο, φωτίζοντας τη ζοφερότητα της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου μέσα από κείμενα, γελοιογραφίες, σατιρικά τραγούδια, αποσπάσματα από κινηματογραφικές ταινίες και κόμικ.

IMG 2248

 

 

Έτσι, με στόχο να τονιστεί πως οι Έλληνες δεν πολέμησαν μόνο με όπλα, αυταπάρνηση και αξεπέραστο ηρωισμό, αλλά επιστρατεύοντας και το χιούμορ για την τόνωση του ηθικού τους, προβλήθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας:

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Ντούτσε αφηγείται», του Στ. Πολενάκη

IMG 2254Τα τραγούδια:
«Πω, πω, τι έπαθε ο Μουσολίνι»
«Βρες, αν μπορείς, τι σου έφερα απόψε»
«Μια οκά κολοκυθάκια»
«Γιώργος Θαλάσσης- Το παιδί φάντασμα»

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον ψαλμό του Εθνικού Ύμνου, τον οποίο τραγούδησε όλο το σχολείο δυνατά, «χαιρετίζοντας για τη γενναιότητά τους» όλους εκείνους που πολέμησαν υπέρ της πατρίδας.

Υπεύθυνες καθηγήτριες για τη γενική οργάνωση και την επιμέλεια της γιορτής ήταν η κα Καρατάσιου Ιωάννα, φιλόλογος και η κα Σιώπη Άννα επίσης φιλόλογος.

Ανήμερα της εορταστικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου η σημαιοφόρος και οι παραστάτες του σχολείου παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο, ενώ λίγο αργότερα και άλλοι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου, καθοδηγούμενοι από την κα Λαλάγκα Στυλιανή, παρέλασαν με περηφάνια τιμώντας τους ήρωες του πολέμου.

κικιIMG 2276

 

 

 

 

 

Μπορείτε να δείτε την παρέλαση εδώ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
Συντάκτρια κειμένου
Άννα Σιώπη
φιλόλογος

Περισσότερες φωτογραφίες…


Λήψη αρχείου

Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα 22-10-2023

IMG 2205IMG 2199

Το Λύκειο Χορτιάτη συμμετείχε και φέτος στον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα. IMG 2204  

Ομάδα παιδιών (Παπαδοπούλου Μαρία Μαργαρίτα σημαιοφόρος & Τσιτσοπούλου Σαββατούλα παραστάτρια από την Γ΄Λυκείου, Δεσποινούδη Σεβαστή & Μενελάου Γεωργία παραστάτριες απο την Β’ Λυκείου, Σταυρίδου Αικατερίνη παραστάτρια από την Β΄Λυκείου και  Τσινίδης Νικόλαος της Α΄Λυκείου) με τη συνοδεία της κας Λαλάγκα παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου και παράστησαν στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.  Μπράβο στα παιδιά που εκπροσώπησαν το Λύκειο μας!

IMG 2201 IMG 2206

Εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα 20-10-2023

Παρουσίαση2 1«Εξερευνώντας … στα μυστικά του βάλτου»

IMG 2147Ένα «εναλλακτικό» μάθημα Ιστορίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕ.Λ. Χορτιάτη την Παρασκευή 20/10/2023 στο πλαίσιο του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Με στόχο να τονιστούν ιδιαίτερα τα γεγονότα εκείνα που σημάδεψαν την εθνική μας μοίρα και να αποδοθεί φόρος τιμής στους Μακεδονομάχους, η φιλόλογος του σχολείου μας κα Βασιλεία Λαζαρίδου, έχοντας ως «τάξεις» της όλο το σχολείο, ενέπλεξε τα παιδιά σ΄ ένα «παιχνίδι κατάκτησης της γνώσης».

IMG 2153Με τη διδασκαλία και με τη συνεχή καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας, αλλά και με διαδραστικό τρόπο, με ερωταπαντήσεις μεταξύ διδάσκουσας και μαθητών και με προβολή διαφανειών επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του Μακεδονικού Αγώνα, καθώς και η ιστορική σημασία του μαρτυρικού θανάτου του Παύλου Μελά.

IMG 2163

Οι μαθητές πληροφορήθηκαν για τα ιστορικά δεδομένα της τότε εποχής, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της περιοχής, για τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των σπουδαίων Μακεδονομάχων, για τον κρίσιμο ρόλο ιερέων, πολιτικών και εκπαιδευτικών στη Μακεδονία. Ιδιαίτερα υπογραμμίστηκε η δράση του Παύλου Μελά, του Τέλλου Άγρα, του Καπετάν Κώττα, του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, του Ίωνα Δραγούμη, καθώς και των ανώνυμων ανδρών και γυναικών, που με την αυτοθυσία τους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του Αγώνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διευκρίνιση ότι ο σκοπός του εορτασμού δεν είναι η ενίσχυση μίσους μεταξύ των λαών που ενεπλάκησαν στις συγκεκριμένες πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα η καλλιέργεια του σεβασμού προς τ άλλα έθνη και κυρίως η διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Εξάλλου, η γοργόνα, η αδελφή του Μεγαλέξανδρου πάντα θα μας ρωτά για την τύχη του σπουδαίου στρατηλάτη και της Μακεδονίας κι εμείς θα πρέπει να ξέρουμε τι να της απαντήσουμε

Συντάκτρια κειμένου
Άννα Σιώπη
φιλόλογος

Εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος Χορτιάτη 2/9/2023

IMG 1319Τιμώντας την 79η επέτειο από το ολοκαύτωμα της 2ας Σεπτεμβρίου 1944, αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του Λυκείου μας παρακολούθησε το Μνημόσυνο και την τελετή που ολοκλήρωσε τις  εκδηλώσεις Μνήμης, για τα 149 τραγικά θύματα του Ολοκαυτώματος Χορτιάτη. Με την ελπίδα να μην επαναληφθούν παρόμοιες θηριωδίες, ατενίζουμε το IMG 1312μέλλον χωρίς να ξεχνούμε το παρελθόν.

Συμμετείχαν οι μαθήτριες από την Γ’ Λυκείου οι Παπαδοπούλου Μαρία-Μαργαρίτα (σημαιοφόρος) & Τσιτσοπούλου Σαββατούλα (παραστάτρια) από τη Β’ Λυκείου οι Δεσποινούδη Σεβαστή & Μενελάου Γεωργία (παραστάτριες).

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΓΙΟΡΤΗ

ΠΑΡΕΛΑΣΗΛήψη αρχείου

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2023Λήψη αρχείου

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣΛήψη αρχείου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝΛήψη αρχείου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2022Λήψη αρχείου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022Λήψη αρχείου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 2022

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΓΩΝΑΣτου σχολείου εορτάστηκε ο Μακεδονικός Αγώνας. Η γλαφυρότητα της διήγησης της ιστορίας από την Λαζαρίδου Βίκυ, φιλόλογο, καθήλωσε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση τριών παραδοσιακών χορών από μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση εδώ.

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 2022Λήψη αρχείου

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2022Λήψη αρχείου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2021Λήψη αρχείου

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2021Λήψη αρχείου

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021Λήψη αρχείου