Αρχείο για "13 Ιανουαρίου 2020"

Τοποθέτηση εκπαιδευτικού για συμπλήρωση ωραρίου

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Υπουργείου Παιδείας, προσελήφθησαν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για την κάλυψη αναγκών στα σχολεία της Α/θμιας εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτών των προσλήψεων διατίθεται και στο σχολείο μας εκπαιδευτικός για την κάλυψη των απαιτούμενων ωρών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στην πρωινή λειτουργία. Εφόσον η εκπαιδευτικός αποδεχτεί την πρόσληψή της, θα επέλθει σύντομα αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων/τάξεων, και η λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος θα επεκταθεί μέχρι τις 4.00 και τις Παρασκευές.

Σχολείο και κινηματογράφος

Με αφορμή τη νέα της κινηματογραφική δουλειά που αφορά μια μικρού μήκους ταινία που θα γυριστεί στην περιοχή μας το καλοκαίρι, σήμερα είχαμε ως προσκεκλημένη στο σχολείο μας την κινηματογραφίστρια Άρτεμη Αναστασιάδη για να μιλήσει στους μαθητές για τη διαδικασία παραγωγής μιας κινηματογραφικής ταινίας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ακύρωση προγραμματισμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ τάξης για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ποιος θέλεις να γίνεις. com» ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Αποκατάσταση ζημιών περίφραξης

Αποκαταστάθηκαν σήμερα οι ζημιές που δημιουργήθηκαν στην περίφραξη από την πρόσφατη πτώση δέντρων. Καθώς όμως στη βορειοανατολική πλευρά της αυλής, και μεταξύ περίφραξης και κτιρίου, είναι φυτεμένα στη σειρά αρκετά κυπαρισσοειδή, τα οποία έχουν φτάσει σε μεγάλο ύψος με τα κλαδιά τους να ακουμπούν στο κτίριο, ενώ ορισμένα από αυτά έχουν γείρει επικίνδυνα προς αυτό, το σχολείο θα αιτηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου την εκτίμηση της κατάστασής τους, προκειμένου αυτά να κλαδευτούν ή και να εκριζωθούν, αν αυτό απαιτείται. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Έκφραση Ευχαριστιών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το Τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Δ/νσης Δημοσίων Σχέσων της Alpha Bank.

Με τη βεβαιότητα πως το περιεχόμενο και το πνεύμα της παρούσας επιστολής εκφράζει το σύνολο των μελών της σχολικής μας κοινότητας, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων-κηδεμόνων, σας ευχαριστούμε για την παραχώρηση επτά (7) λειτουργικών μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών προς στήριξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας του σχολείου μας.  Ο παραχωρηθείς εξοπλισμός διαμορφώθηκε κατάλληλα, τοποθετήθηκε και αξιοποιείται ήδη στο εργαστήριο υπολογιστών του σχολείου για την διεξαγωγή του μαθήματος των ΤΠΕ.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 Νικόλαος Σ. Αρβανίτης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση