Ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα και στο Φρούριο Καράμπαμπα στη Χαλκίδα

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων αλλά και του μαθήματος της Ιστορίας, το σχολείο μας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή  με τη συμμετοχή όλων των τάξεων, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα, στο Φρούριο Καράμπαμπα στη Χαλκίδα και πριν την επιστροφή γευμάτισε σε εστιατόριο στην Κάνηθο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με τους δασκάλους τους και τον Διευθυντή του σχολείου περιηγήθηκαν και ξεναγήθηκαν  στους χώρους του Μουσείου, γνώρισαν από κοντά εκθέματα που σχετίζονται με το μάθημα της Ιστορίας. Λύθηκαν απορίες τους θέτοντας ερωτήσεις στις ξεναγούς  και θαύμασαν τη γεωμετρική, αρχαϊκή και κλασική τέχνη της αρχαίας Ελλάδας.

” Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι το μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Με αρχικό προορισμό να δεχθεί το σύνολο των ευρημάτων από ανασκαφές του 19ου αιώνα, κυρίως από την Αττική, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, σταδιακά πήρε τη μορφή ενός κεντρικού Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και εμπλουτίσθηκε με ευρήματα από όλα τα σημεία του ελληνικού κόσμου. Οι πλούσιες συλλογές του, που αριθμούν περισσότερα από 11.000 εκθέματα, προσφέρουν στον επισκέπτη ένα πανόραμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα “

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 1

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 2

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 11

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 9

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 12

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 19

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 5

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 3

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 6

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 7

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 8

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 13

Επόμενη περιήγηση στο Φρούριο Καράμπαμπα που είναι χτισμένο στην κορυφή του λόφου Φούρκα όπου στην αρχαιότερα βρισκόταν η πόλη Κάνηθος. Είδαν το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, τον Πύργο που έχει μετατραπεί σε εκθεσιακό χώρο όπου εκτίθενται γλυπτά, από ανάγλυφες παραστάσεις μέχρι αρχιτεκτονικά μέλη, που χρονολογούνται από την παλαιοχριστιανική, βυζαντινή, ενετική και οθωμανική εποχή, τις τυφεκιοθυρίδες το κωδωνοστάσιο….

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 4

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 18

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 21

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 17

Ακολούθησε προγραμματισμένο γεύμα όπου εκεί μετά το φαγητό έπαιξαν στην παιδική χαρά του εστιατορίου πριν επιστέψουν με τα λεωφορεία στο σχολείο τους.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 14

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 16

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ 15

Ήταν μια όμορφη εκδρομή που τη χάρηκαν μικροί και μεγάλοι !!! Η συμπεριφορά των μαθητών και των μαθητριών μας σε όλη τη διάρκεια ήταν άψογη ….. και για το λόγο αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !!!

 

Δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου μας

Συνεχίζουμε τις δράσεις στο προαύλιο του σχολείου μας με παρεμβάσεις στα παρτέρια. Αυτή τη φορά οι μαθητές της Β τάξης έκαναν δενδροφύτευση σε ένα άδειο “παρτέρι” που πριν από κάποια χρόνια εκεί βρίσκονταν οι βρύσες της αυλής.

Μαζί με τη δασκάλα τους και τον Διευθυντή του σχολείου γέμισαν το “παρτέρι” με χώμα και φύτευσαν δύο μικρά δέντρα γκολντ κρεστ. 

ΠΑΡΤΕΡΙ 1

ΠΑΡΤΕΡΙ 2

ΠΑΡΤΕΡΙ 14

ΠΑΡΤΕΡΙ 15

ΠΑΡΤΕΡΙ 16

ΠΑΡΤΕΡΙ 17

ΠΑΡΤΕΡΙ 18

ΠΑΡΤΕΡΙ 19

ΠΑΡΤΕΡΙ 20

ΔΕΝΤΡΟ 8

ΠΑΡΤΕΡΙ 21

Τα δέντρα και το χώμα ήταν προσφορά του ΑΗΣ Αλιβερίου – τους ευχαριστούμε θερμά – όπως και τα υπόλοιπα έντεκα (11) δέντρα στα μεγάλα παρτέρια, τα οποία φυτεύτηκαν πρόσφατα από τον Διευθυντή του σχολείου. 

ΔΕΝΤΡΟ 1

ΔΕΝΤΡΟ 2

ΔΕΝΤΡΟ 3

ΔΕΝΤΡΟ 4

ΔΕΝΤΡΟ 6

ΔΕΝΤΡΟ 5

 

 

Επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Γυμνάσιο Αλιβερίου

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 η ΣΤ΄ τάξη του σχολείου μας συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου και τη δασκάλα τους πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αλιβερίου. Η μετάβαση στο Γυμνάσιο αποτελεί σημαντική αλλαγή στη μαθητική ζωή των μαθητών. Καλούνται να προσαρμοστούν σε νέο σχολικό περιβάλλον και στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 10

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 11

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 13

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 15

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 16

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 17

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 18

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 19

ΓΥΜΝΑΣΙΟ 20

7

Με την καθοδήγηση του κ. Γυμνασιάρχη και του Υποδιευθυντή οι μαθητές επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη, το χημείο,  την αίθουσα υπολογιστών, την αίθουσα εκδηλώσεων και μέσα από συζήτηση λύθηκαν αρκετές απορίες τους.

 

 

Πρόγραμμα “πρόληψης ατυχημάτων και πρώτων βοηθειών” στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 18 Μάιου 2023 κατά τη διάρκεια του πρωινού ωρολογίου προγράμματος πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο πρόγραμμα – παρουσίαση σε ένα καίριο και ουσιαστικό θέμα “ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ – ΑΙΤΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ” για τους μαθητές και τις μαθήτριες των  Γ΄ έως ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας. Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο ιατρός κ. Κρόκος Αντώνιος, ορθοπεδικός χειρούργος, τραυματολόγος.

“Τα παιδικά ατυχήματα αποτελούν την συχνότερη πάθηση αλλά και την κύρια αιτία θανάτου τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας των παιδιών στη χώρα μας. Το πολυτιμότερο αγαθό στον άνθρωπο είναι η Zωή. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας από μικρή ηλικία να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται ώστε να προστατεύουν τον εαυτό τους και να μην τον θέτουν σε κίνδυνο” είπε ο ιατρός κατά τη διάρκεια του προγράμματος λύνοντας πολλές απορίες των παιδιών.

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 1

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 3

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 4

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 5

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 6

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 8

Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ 7

Ευχαριστούμε τον ιατρό για την ενημέρωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς αλλά και για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας !!

 

 

Βουλευτικές εκλογές 2023 – Λειτουργία σχολείου

Με απόφαση της ΥΠΑΙΘ, τα  σχολεία όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, λόγω της διενέργειας βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων. Το σχολείο μας θα είναι εκλογικό κέντρο.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

 

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΑΗΣ – ΔΕΗ Αλιβερίου

Την Παρασκευή 12 Μάιου 2023  μας υποδέχτηκαν στην κεντρική πύλη του εργοστασίου. Οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία στην προγραμματισμένη εκπαιδευτική εκδρομή να επισκεφτούν και να μάθουν για την ιστορία του ενετικού πύργου, για τα ρωμαίικά λουτρά αλλά και τις παλιές μονάδες του εργοστασίου !! Κατά την υποδοχή προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους και πριν την αποχώρηση οι μαθητές χαλάρωσαν και έπαιξαν στο πάρκο του οικισμού.

ΑΗΣ 1

ΑΗΣ 2

ΑΗΣ 5

ΑΗΣ 6

ΑΗΣ 7

ΑΗΣ 8

ΑΗΣ 9

ΑΗΣ 10

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του εργοστασίου, το διοικητικό προσωπικό, τον ξεναγό και τους υπεύθυνους της καντίνας για τη θερμή υποδοχή, τα κεράσματα και την ξενάγηση !!!

 

 

Εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ.: Φ.06/48378/Δ1/28-04-2023 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ 23 24Ν

Στα  Ενιαίου  Τύπου  Ολοήμερα  Δημοτικά  Σχολεία (με λειτουργικότητα  από 6/θέσια και  άνω) δύναται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει τμήμα/τμήματα Ολοήμερου   Προγράμματος με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής Αίτησης-Δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.
  • Στα σχολεία με λειτουργικότητα από 6/θέσια και άνω, ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος (1η, 2η ή 3η ώρα) είναι 10 φοιτώντες μαθητές.
  • Δύναται να συγκροτείται τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00) σε σχολεία όπου  διαπιστώνεται  σχετική ανάγκη.  Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν   μαθητές/τριες   οι   οποίοι   είναι   εγγεγραμμένοι   και   φοιτούν   στο   Ολοήμερο Πρόγραμμα. 

Παρακαλούμε η Αίτηση-Δήλωση να συμπληρωθεί, να  υπογραφεί και να κατατεθεί στο σχολείο από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15/05/2023.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου και το Νηπιαγωγείο Καράβου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το 3ο Δημοτικό σχολείο Αλιβερίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου και το Νηπιαγωγείο Καράβου την Τετάρτη 3 Μάϊου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.

Οι τρεις προσκεκλημένοι ομιλητές: Κοτσίρας Κωνσταντίνος (Προϊστάμενος Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Χαλκίδας) – Γάθη Χάιδω (Επιμελήτρια Β – Παιδίατρος Κ.Υ.Αλιβερίου) – Βάλκοβα Τσβετοσλάβα (Ψυχολόγος Ειδικού Σχολείου Αλιβερίου) προσέγγισαν το θέμα του εθισμού στο διαδίκτυο πολύπλευρα, μίλησαν για τις αρνητικές συνέπιες αλλά και τη σωστή χρήση, ανέπτυξαν τρόπους αποφυγής και πρόληψης και έλυσαν αρκετές απορίες των προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου και οι προίσταμένες των δύο Νηπιαγωγείων ευχαρίστησαν όσους τίμησαν την ημερίδα με την παρουσία τους αλλά και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π/Θ του Δήμου, τον Τομεάρχη Διοικητικού ΔΕΗ/ΑΗΣ Αλιβερίου, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο των Ευβοϊκών Σπουδών και τον υποδιευθυντή του Γυμνασίου Αλιβερίου.

Τέλος ευχαρίστησαν τους τρείς εκλεκτούς ομιλητές, τη ΔΕΗ/ΑΗΣ Αλιβερίου για την προσφορά του μικρού μπουφέ, τη σχολική επιτροπή Π/Θ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για το έντυπο υλικό και το Γυμνάσιο Αλιβερίου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

ΕΘΙΣΜΟΣ 4

ΕΘΙΣΜΟΣ 5

ΕΘΙΣΜΟΣ 18

ΕΘΙΣΜΟΣ 20

ΕΘΙΣΜΟΣ 19

ΕΘΙΣΜΟΣ 6

ΕΘΙΣΜΟΣ 7

ΕΘΙΣΜΟΣ 2

ΕΘΙΣΜΟΣ 16

ΕΘΙΣΜΟΣ 17

ΕΘΙΣΜΟΣ 12

ΕΘΙΣΜΟΣ 8

ΕΘΙΣΜΟΣ 9

ΕΘΙΣΜΟΣ 13

ΕΘΙΣΜΟΣ 15

ΕΘΙΣΜΟΣ 14

ΕΘΙΣΜΟΣ 21

 

 

Διοργάνωση ημερίδας με θέμα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου συνδιοργανώνει με το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου και το Νηπιαγωγείο Καράβου ημερίδα με θέμα :“Εθισμός & Ασφάλεια στο Διαδίκτυο στην προσχολική και σχολική ηλικία”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαίου 2023 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.  Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ομιλητές και οι εκπαιδευτικοί των τριών σχολείων, σας περιμένουν για μια ουσιαστική συζήτηση και μια χρήσιμη παρουσίαση γιατί η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πάνω από όλα !!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πασχαλινές δημιουργίες από τους μαθητές μας

Οι πασχαλινές κατασκευές είναι ένας τρόπος να γνωρίσουν οι μαθητές τις εορταστικές συνήθειες και έθιμα!! Σήμερα τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις πασχαλινές διακοπές μαζί με τις/τους δασκάλες/ους τους δημιούργησαν τις δικές τους λαμπάδες, έβαψαν κόκκινα αυγά, κατασκεύασαν καλαθάκια και κάρτες …. και τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου μαζί με το μουσικό του σχολείου, συνοδεία μουσικού οργάνου.

ΠΑΣΧΑ 5

ΠΑΣΧΑ 4

ΠΑΣΧΑ 3

ΠΑΣΧΑ 2

ΠΑΣΧΑ 6

ΠΑΣΧΑ 1

ΠΑΣΧΑ 8

ΠΑΣΧΑ 7

ΠΑΣΧΑ 15

ΠΑΣΧΑ 13

ΠΑΣΧΑ 9

ΠΑΣΧΑ 10

ΠΑΣΧΑ 11

ΠΑΣΧΑ 17

ΠΑΣΧΑ 14

ΠΑΣΧΑ 16

 

 

Συμμετοχή των μαθητών μας σε σχολικούς μαθητικούς και άλλους διαγωνισμούς

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων και κυρίως  των μεγαλύτερων (Ε΄ και ΣΤ΄) από το Φεβρουάριο και μετά συμμετείχαν στους εξής μαθητικούς διαγωνισμούς:

  • 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) πρώτη φάση: πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στις αρχές Μαρτίου 2023. Η δεύτερη φάση για τους μαθητές/μαθήτριες που έχουν διακριθεί, έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 7 Μάϊου 2023 σε σχολείο του νομού μας που θα ανακοινωθεί προσεχώς.   ***  Στους δυο προηγούμενους διαγωνισμούς μαθήτριές μας είχαν αποσπάσει βραβεία (1ο βραβείο στον 9ο διαγωνισμό και 2ο βραβείο στον 10ο διαγωνισμό)

6

  • Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής “Αριστοτέλης” από την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την επιστήμη και την εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ): πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

1

  • 17ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθηματικών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) “Παιχνίδι και Μαθηματικά” ο μικρός Ευκλείδης: πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

3

  • Δημιουργικός Διαγωνισμός “Αστέρι της ευχής 2022-2023” από  το Make a wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος), εκπαιδευτικό πρόγραμμα:  ζωγραφική με τίτλο “Σχεδίασε το αστέρι σου”

5

  • 2ο Τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών “ΑΦΗΣ”. Το σχολείο μας συμμετέχει  για δεύτερη χρονιά στη δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών και των οικογενειών τους για την ανακύκλωση μπαταριών και φορητών ηλεκτρικών στοιχείων.   *** Την περσινή σχολική χρονιά τερματίσαμε στην 6η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία “μέχρι 100 μαθητές”  συλλέγοντας 753 κιλά !!

4

 

 

 

 

Μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Οι μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος στη μαθητική παρέλαση το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 για την Εθνική  Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια !!!

Μετά τη δοξολογία, τον πανηγυρικό λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο, ακολούθησε η παρέλαση  σχολείων και συλλόγων στην πόλη του Αλιβερίου.

5

.png

7

8

10

 

 

Μάγεψαν το κοινό οι μαθητές της Δ τάξης στη σχολική εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η σχολική εορτή – εκδήλωση που παρουσίασαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή. Με τις παραδοσιακές φορεσιές, με πολλή προετοιμασία και με πολύ ενθουσιασμό παρουσίασαν το θεατρικό “Παγωμένα πορτρέτα ηρώων”, θυμίζοντας σε όλους συνθήματα της επανάστασης αλλά και αξίες και ιδανικά της πατρίδας μας. Ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία με τη συνοδεία του δάσκαλου της μουσικής Πατρώνου Ηλία αλλά και τραγούδια της επανάστασης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων (μπουζούκι, κιθάρα) από τους μαθητές του Λυκείου Βασίλη Δεμερούτη και Βασίλη Κουσερή. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο.

Πανηγυρικό για το χρονικό του αγώνα διάβασε η δασκάλα της Δ τάξης Κουτρότσιου Ευαγγελή και το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων μετέφερε σε μαθητές και γονείς ο δάσκαλος της Α τάξης Ζούνης Ηλίας. Τη γιορτή τίμησαν εκτός από τους γονείς του σχολείου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, ο πρόεδρος του παραρτήματος Ευβοϊκών σπουδών Αλιβερίου, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Θερμά ήταν τα συγχαρητήρια από τον Διευθυντή του σχολείου προς τους μαθητές της Δ τάξης και τη δασκάλα τους αλλά και στις δασκάλες των άλλων τάξεων και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που στήριξαν την όλη προσπάθεια. Ευχαρίστησε επίσης και όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση !!

16

17

18

21

15

1

2

6

12

13

27

26

25

24

23

22

29

28

30

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ

https://www.youtube.com/watch?v=G_FSLO9gss0

33

31

30

34