ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ-ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

Το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα διδασκαλίας της σύγχρονης Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης για το
Δημοτικό Σχολείο αναπτύσσεται καθημερινά από τις 14:10 έως τις 17:20, με πέντε (5) διδακτικές περιόδους
ανά εργάσιμη ημέρα. Η κάθε διδακτική περίοδος έχει διάρκεια 30 λεπτά της ώρας και παρεμβάλλονται
ενδιάμεσα διαλείμματα των 10 λεπτών.
Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για τη σύγχρονη Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση
ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ
14:10 – 14:40  30΄ 1η διδακτική περίοδος
14:40 – 14:50   10΄ Διάλειμμα
14:50 – 15:20  30΄ 2η διδακτική περίοδος
15:20 – 15:30  10΄ Διάλειμμα
15:30– 16:00  30΄ 3η διδακτική περίοδος
16:00– 16:10   10΄ Διάλειμμα
16:10– 16:40  30΄ 4η διδακτική περίοδος
16:40– 16:50  10΄ Διάλειμμα
16:50– 17:20 30΄ 5η διδακτική περίοδος

Α΄ και Β΄τάξη:Καθημερινά   14:10 με 15:20

Γ΄,Δ΄,Ε΄, ΣΤ΄, τάξεις: Καθημερινά 15:30 με 17:20

Οι Γ΄και Δ΄ τάξεις από 16:50 έως  17:20 θα κάνουν με την  κ. Μαρίνα και οι Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις θα κάνουν με την κ. Μαρίνα από 16:10 έως 16:40.

Τα παιδιά του ολοήμερου θα κάνουν με την κ. Μαρίνα από 17:20 έως 18:20.

Το  πρόγραμμα μαθημάτων θα παραμείνει όπως έχει χωρίς καμμία αλλαγή!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

 Αναστέλλεται η λειτουργία της σχολικής μονάδας από σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και 30 Νοεμβρίου λόγω μείωσης της κινητικότητας για τη μεταφορά των μαθητών και αποφυγής διασποράς του νέου κορονοϊού.

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και η ύλη θα προχωρά κανονικά!

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ως εξής:

Α΄ και Β΄τάξη: Καθημερινά  14:10 με 15:10

Γ΄,Δ΄,Ε΄, ΣΤ΄, τάξεις: Καθημερινά 15:10 με 17:10

Οι Γ΄και Δ΄ τάξεις από 16:40 έως  17:10 θα κάνουν με την  κ. Μαρίνα και οι Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις θα κάνουν με την κ. Μαρίνα από 16:10 έως 16:40.

Τα παιδιά του ολοήμερου θα κάνουν με την κ. Μαρίνα από 17:20 έως 18:20.

Το  πρόγραμμα μαθημάτων θα παραμείνει όπως έχει χωρίς καμμία αλλαγή!

Στο mail των γονέων θα σταλεί ο σύνδεσμος του κάθε εκπαιδευτικού.

Καλή δύναμη και καλή αρχή!!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Μπουραντά και του Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Παιδείας  του δήμου κ. Χρήστου Σαμαρά έχοντας υπόψιν το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ.,  δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Η διακοπή λειτουργίας θα γίνει για προληπτικούς λόγους ασφαλείας λόγω των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων, που θα επηρεάσουν την Εύβοια, καθώς και οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για την εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από την μετάδοση του κορονοϊού Covid-19 (π.χ. διαλείμματα, εξαερισμός αιθουσών).

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2020-21 / ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά η τόσο διαφορετική, λόγω κορονοϊού, σχολική χρονιά. Τα παιδιά θα προσέλθουν στις 8:15 χωρίς τσάντες φορώντας μάσκα πριν την εισοδό τους στο προαύλιο.

Εκτός απ’ το νερό και το φαγητό τους όλοι οι μαθητές/τριες θα έχουν μαζί τους ένα άδειο πλαστικό τάπερ ώστε με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών να τοποθετούν μέσα στο τάπερ τη μάσκα τους πριν το διάλειμμα. Εννοείται ότι το τάπερ θα πρέπει να απολυμαίνεται στο σπίτι.

Στίς 11:00 θα γίνει ο Αγιασμός στο προαύλιο, παρουσία γονέων, τηρώντας τις αποστάσεις και στη συνέχεια τα παιδιά θα αποχωρήσουν. Την Τρίτη το ωράριο θα τηρηθεί κανονικά(8:10 με 13:30) χωρίς ολοήμερο προς το παρόν.

Στόχος μας για φέτος είναι η ασφάλεια και η προστασία των παιδιών σε συνδυασμό με την ψυχοκοινωνικοσυναισθηματική και μαθησιακή τους εξέλιξη.Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στον τομέα της ενημέρωσης  και στη σωστή χρήση της μάσκας.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω οδηγίες:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε!

Προστατέψτε το παιδί σας, την οικογένειά σας και το σχολείο Ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίρνουν μέτρα προφύλαξης από τον ιό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-19 και να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής:
Να φορούν προστατευτική μάσκα σε εσωτερικούς χώρους καθώς και σε εξωτερικούς όταν υπάρχει συνωστισμός. Συζητήστε μαζί τους τον τρόπο της σωστής χρήσης μάσκας. Επιμείνετε ότι η μάσκα είναι αυστηρά προσωπικό αντικείμενο.
– Να αποφεύγουν την κοντινή επαφή με άτομα που δεν ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον τηρώντας τη μέγιστη δυνατή απόσταση από φίλους, γνωστούς και άγνωστους.
– Να πλένουν συχνά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ειδικά με την επιστροφή στο σπίτι, πριν τη λήψη φαγητού και μετά τη χρήση της τουαλέτας.
Να κρατούν με ευλάβεια αποστάσεις από τους ηλικιωμένους και τα ευάλωτα άτομα της οικογένειας-πρέπει να τους προστατέψουμε!
– Να αποφεύγουν τη στενή επαφή με άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα του ιού.
Να βήχουν και να φτερνίζονται στον αγκώνα τους ή σε ένα χαρτομάντιλο, το οποίο θα πετούν αμέσως σε κάδο απορριμμάτων.
Κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι αν νιώθουν άρρωστα, επικοινωνήστε άμεσα με γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κατά προτίμηση με γιατρό που παρακολουθεί συστηματικά τα παιδιά, και ενημερώστε το σχολείο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάς! Προστάτευσε τον εαυτό σου και το σχολείο σου
Να φοράς προστατευτική μάσκα στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου καθώς και στους εξωτερικούς όταν υπάρχει συνωστισμός. Μάθε τον τρόπο της σωστής χρήσης μάσκας. Η μάσκα είναι αυστηρά προσωπικό αντικείμενο.
Να αποφεύγεις να έρχεσαι σε κοντινή επαφή με παιδιά του σχολείου σου, ιδιαίτερα όσα δεν πηγαίνουν στο Τμήμα που πας εσύ. Το ίδιο ισχύει και με τους μεγάλους. Να φροντίζεις να κρατάς τις μέγιστες δυνατές αποστάσεις από φίλους και γνωστούς σου έξω από το σχολείο.
Να πλένεις συχνά τα χέρια σου με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ειδικά πριν τη λήψη φαγητού και μετά τη χρήση της τουαλέτας. Αν δεν υπάρχει σαπούνι και νερό, μπορείς να χρησιμοποιείς αντισηπτικό χεριών.
 Να βήχεις ή να φτερνίζεσαι στον αγκώνα σου ή σε χαρτομάντιλο, το οποίο θα πετάς αμέσως σε κάδο απορριμμάτων.
Να μην βάζεις τα χέρια σου στο στόμα, στη μύτη ή στα μάτια σου.
Να μην ανταλλάσσεις αντικείμενα (όπως στυλό, μολύβι, γόμα, κινητό τηλέφωνο, χαρτονομίσματα, κέρματα κλπ.) με τους συμμαθητές σου.
 Εάν εμφανίσεις πυρετό, βήχα ή άλλα συμπτώματα να ενημερώσεις άμεσα τους γονείς/κηδεμόνες σου ή τον καθηγητή ή δάσκαλό σου και να μείνεις σπίτι μέχρι να νιώσεις τελείως καλά. Με τους γονείς σου θα κρίνετε εάν χρειάζεται ιατρική συμβουλή ή εξέταση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020
Πώς θα πρέπει να μιλάω σε παιδιά και έφηβους για τον ιό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-19
Συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς
 Να παραμένετε ήρεμοι και καθησυχαστικοί απέναντι στα παιδιά, λειτουργώντας ως πρότυπο συμπεριφοράς για αυτά.
Να ακούτε και να συζητάτε μαζί τους, ενθαρρύνοντάς τα να μοιραστούν μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, τόσο τα ευχάριστα όσο και τα δυσάρεστα.
 Ενημερώστε τα παιδιά σχετικά με τον ιό με ακριβή, σύντομο και ειλικρινή τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και την αντιληπτική τους ικανότητα. Η απόκρυψη της αλήθειας και των γεγονότων μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και αβεβαιότητα στα παιδιά.
 Ενθαρρύνετε τα μεγαλύτερα παιδιά και τους εφήβους στην αναζήτηση από τους ίδιους αξιόπιστων πηγών ειδήσεων και πληροφοριών σχετικά με τον ιό, και συζητήστε μαζί τους για τις ειδήσεις και τις πληροφορίες αυτές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν μια κριτική ματιά απέναντί τους. Όμως, αποθαρρύνετε την υπερβολική έκθεση στις πληροφορίες αυτές, καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του άγχους και του φόβου τους.
Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον υπενθυμίζοντάς τους συνεχώς τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19 και διαβεβαιώνοντάς τους ότι λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την επιστημονική κοινότητα και την πολιτεία.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, Σεπτέμβριος 2020
 Να αποφεύγετε την απόδοση ευθυνών και την αρνητική κριτική απέναντι σε ένα άτομο που νόσησε και να εξηγήσετε στα παιδιά για ποιους λόγους δεν ευθύνεται το ίδιο το άτομο, καταπολεμώντας έτσι την εμφάνιση φαινομένων στιγματισμού και σχολικού εκφοβισμού.
Ενθαρρύνετε τη συχνή συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων σε δραστηριότητες που τους αποφορτίζουν και τους χαλαρώνουν

 

Για να περιορίσουμε τη κυκλοφορία του ιού πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε!!! Πρέπει να ακολουθούμε συνεχώς 4 χρυσούς κανόνες:
1. Κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας ειδικά όταν δεν φοράμε μάσκα
2. Φτερνιζόμαστε και βήχουμε μόνο στο χαρτομάντηλο ή μέσα στον αγκώνα μας
3. Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας
4. Φοράμε ΟΛΟΙ μάσκα

 

 

  

Ας δείξουμε όλοι υπομονή, ευελιξία και προσαρμοστικότητα!

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

                            » ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε!

Προστατέψτε το παιδί σας, την οικογένειά σας και το σχολείο

  • Ενθαρρύνετε τα παιδιά να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που είναι αναρτημένες στο σχολείο και να εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής:

  • Να αποφεύγουν τη στενή επαφή με άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα του ιού και να κρατούν αποστάσεις από τους ηλικιωμένους ή τα ευάλωτα άτομα της οικογένειας.

  • Να βήχουν και να φταρνίζονται στον αγκώνα τους ή σε ένα χαρτομάντηλο το οποίο θα πετούν αμέσως σε κάδο απορριμμάτων.

  • Να πλένουν συχνά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα ειδικά πριν τη λήψη φαγητού και μετά τη χρήση της τουαλέτας.

  • Κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι αν νιώθουν άρρωστα, επικοινωνήστε άμεσα με γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κατά προτίμηση με γιατρό που παρακολουθεί συστηματικά τα παιδιά, και ενημερώστε το σχολείο.

  • Αποθαρρύνετε τα παιδιά να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους με πολλά άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, υποστήριξη ή παρέμβαση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ειδική ομάδα επιστημόνων του ΕΟΔΥ :

Για ιατρική υποστήριξη και παρέμβαση: 210 5212054, 210 5212056, 2105212058

Για ψυχολογική υποστήριξη και παρέμβαση: 215 215 6060″

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών εντός του σχολείου.

Οδηγίες και μέτρα για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ ΠΕ και ΔΕ

(2.6 «Δεν επιτρέπονται επισκέπτες στον χώρο της τάξης ή του σχολείου».)
Σε επείγουσες περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να κλειστεί ραντεβού.
Προσπαθήστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός κατά την αποχώρηση των παιδιών και κρατάτε τις αποστάσεις.
Παρακαλούμε να δείχνετε υπομονή αφού τα παιδιά αποχωρούν κατά τάξη και θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.
Ευχαριστούμε πολύ για την έως τώρα πολύτιμη συνεργασία σας!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Από αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και Παρασκευή 26 Ιουνίου το σχολείο επαναλειτουργεί κανονικά χωρίς Ολοήμερο που σημαίνει ότι όλα τα παιδιά θα αποχωρούν στις 13:30 καθημερινά.

Τα παιδιά θα εισέρχονται στο προαύλιο ένα ένα και με ευθύνη των εκπαιδευτικών θα τηρείται η κοινωνική απόσταση του ενάμισι μέτρου. Το ίδιο ισχύει και κατά την αποχώρηση. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος άλλων ατόμων, πλην των παιδιών και του προσωπικού, στο χώρο του σχολείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Τα παιδιά να έχουν μαζί τους όλη τη γραφική ύλη που απαιτείται( κασετίνα πλήρης, γεωμετρικά όργανα, υλικά ζωγραφικής κτλ.) αφού απαγορεύεται ο δανεισμός και η κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων. Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε κάθε παιδί να έχει το φαγητό του καθώς το κυλικείο του Μαθητικού Συνεταιρισμού δεν θα λειτουργεί και ένα μπουκάλι νερό για να αποφεύγεται η χρήση της βρύσης και να μην ακουμπάνε όλα τα παιδιά τη βάνα το ένα μετά το άλλο.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.

 Το προσωπικό του Σχολείου καταβάλλει κάθε προσπάθεια σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για να είναι τα παιδιά ασφαλή.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό, εκπαιδευτικούς και ευπρεπίστρια για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στην προετοιμασία του Σχολείου!

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για τον καθαρισμό των χόρτων και την Σχολική Επιτροπή για τα αντισηπτικά!

Καλή επανέναρξη με υγεία και ασφάλεια!!!

( Οι γονείς που τα παιδιά τους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή συνοικούν με πρόσωπα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως αυτές έχουν καθοριστεί από το κράτος μπορουν να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση για να παραμείνουν τα παιδιά στο σπίτι με δικαιολογημένες απουσίες.)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

3η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας δόθηκε 3η  παράταση αναστολής λειτουργίας του Σχολείου, με σκοπό τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, σεβόμαστε τη γνώμη των ειδικών και ακολουθούμε τις οδηγίες τους!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ

Με την έναρξη των διακοπών λόγω του Πάσχα, διακόπτονται τα τηλεμαθήματα  από Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου έως και Κυριακή 26 Απριλίου(σύμφωνα με τα αποτελέσματα και της δημοσκόπησης στους/στις μαθητές/τριες μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας e me).

 Μέσα σ’ ένα τόσο διαφορετικό και πρωτόγνωρο Πάσχα ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία!

Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους τηρώντας τους κανόνες και ξαναπιάνουμε δουλειά τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας δόθηκε 2η  παράταση αναστολής λειτουργίας του Σχολείου, με σκοπό τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου.

Ευχόμαστε υγεία, υπομονή και κουράγιο για το καλό όλων μας!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Μετά την ομόφωνη απόφαση των εκπαιδευτικών της πρωινής ζώνης(σε πρώτη φάση), ξεκίνησαν τα μαθήματα με ζωντανή μετάδοση σε καθημερινή βάση(εκτός Σαββάτου και Κυριακής):

Α΄τάξη: Καθημερινά από 12:00 έως 12:45

Β΄τάξη: Καθημερινά από 12:45 έως 13:15

με  συντονίστρια την κ. Βιβή Μακρύγιαννη.

Τμήμα Γ΄και Δ΄ τάξης: Καθημερινά από 13:15 έως 14:15

με συντονίστρια την κ. Χαρά Ντιντάτη.

Τμήμα Ε΄και ΣΤ΄ τάξης: Καθημερινά από 14:15 έως 15:15

με συντονιστή τον κ. Αναστάσιο Πάττα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τους/τις εκπαιδευτικούς με στόχο την καθημερινή ψυχαγωγική και ταυτόχρονα δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και την ψυχολογική στήριξη λόγω της διάδρασης που επιτυγχάνεται στη ζωντανή διδασκαλία.

Ταυτόχρονα  αναρτώνται εργασίες σε ειδικό ψηφιακό χώρο για κάθε τμήμα ξεχωριστά, με στόχο την επανάληψη της έως του κλεισίματος των σχολείων διδασκόμενης ύλης.

Για κάθε εργασία δίδεται ανατροφοδότηση.

Συγχαρητήρια σε όλους/ες  γι’ αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια και ιδιαίτερα στο εκπαιδευτικό προσωπικό που αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα για να έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά!

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε