Αρχείο για "Φεβρουάριος, 2020"

Ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον Κορωνοϊό με θέμα:«Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση»

                     

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ματαίωση εκπαιδευτικής επίσκεψης

Ενημερώνουμε πως η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 28-02-2020, εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Ευγενίδειο Πλανητάριο ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ, λόγω υπαναχώρησης σημαντικού αριθμού εκ των συμμετεχόντων μαθητών.

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος

Στους γονείς των μαθητών της Α & Β τάξης  δόθηκε πληροφοριακό έντυπο – έντυπο συναίνεσης που αφορά την εφαρμογή προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής από τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, για τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, αντίστοιχα για τις τάξεις Α & Β, έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη στο χώρο του σχολείου της επικουρικής οδοντιάτρου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, κ. Σκαρλή με σκοπό την κλινική οδοντιατρική εξέταση των μαθητών και την καταγραφή τυχόν ευρημάτων προς ενημέρωση των γονέων τους. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Αποτελέσματα και βράβευση επιτυχόντων 13ου Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας θα απονείμει τα αριστεία στους μαθητές του Νομού που διακρίθηκαν στον 13ο  πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών «Μικρός Ευκλείδης» της ΕΜΕ των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού  της 1ης Μαρτίου 2019 . Η απονομή για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου θα γίνει στο Αλιβέρι ή στην Κύμη σε ειδική εκδήλωση  σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί προσεχώς.

Οι μαθητές του σχολείου μας που πέτυχαν την υψηλότερη επίδοση ανά τμήμα/τάξη κατά την περσινή σχολική χρονιά ήταν οι ακόλουθοι:

ΤΑΞΗ ΣΤ

  • Κρόμπα Λυδία-Δήμητρα

ΤΑΞΗ Ε

  • Γαλανούδης Κωνσταντίνος
  • Λεμπέσης Κωνσταντίνος
  • Μυλωνάς Δημήτριος

Ετικέτες:

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου σας προσκαλεί αυτήν την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/02/2020 στις 6.00 μ.μ. στον Αποκριάτικο Χορό του σχολείου μας στο club “Novus” στον Κάραβο Αλιβερίου.

Ελάτε ΜΑΖΙ με τα παιδιά σας, να διασκεδάσουμε όλοι παρέα.

Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί της Ε’ τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με σκοπό:

  • Επίσκεψη στην έκθεση ρομποτικής  CITY OF ROBOTS – Η Πόλη των Ρομπότ, τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Οδηγίες κατά της διασποράς λοίμωξης από τον κοροναϊό 2019-nCoV

Το Υπουργείο Παιδείας κοινοποίησε στα σχολεία τις οδηγίες και τα μέτρα κατά της διασποράς λοίμωξης από τον κοροναϊό 2019-nCoV.

Τα γενικά προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς ιών του αναπνευστικού, περιλαμβανομένου του νέου κοροναϊού 2019-nCoV, στο περιβάλλον των εκπαιδευτικών μονάδων περιλαμβάνουν οδηγίες ατομικής υγιεινής και καθαρισμού και απολύμανσης χώρων, επιφανειών και αντικειμένων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων