Αρχείο για "Σεπτέμβριος, 2019"

Δραστηριότητες Πανελληνίας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα, Παρασκευή 27/09/2019, πραγματοποιήθηκαν οι δραστηριότητες στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχός μας για τη μετάβαση στο χώρο του γηπέδου Αλιβερίου, όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και αθλητικά παιχνίδια, καθώς και ελεύθερο χρόνο να παίξουν με ασφάλεια.

Απολαύστε ορισμένες από τις στιγμές μας στο βίντεο που ακολουθεί…πάντα σε χαμηλή ανάλυση και με θόλωμα της εικόνας.

https://www.facebook.com/2dimalive.gr/videos/529799267824907/

Ετικέτες:

Νέο ωρολόγιο πρόγραμμα (από 30/09/2019)

Στους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να το δείτε στη σχετική σελίδα του ιστολογίου ή στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόγραμμα τάξεων/τμημάτων

Πρόγραμμα εκπαιδευτικών

 

Αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών και σχολικής κοινότητας

Λειτουργία ΕΔΕΑΥ  Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης συστήθηκε Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ), ως αρμόδιο όργανο για την εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών και της σχολικής κοινότητας. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τα εξής μέλη: α) το διευθυντή του σχολείου, β) την εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης γ) κοινωνικό λειτουργό, δ) ψυχολόγο και ε) τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος του μαθητή που έχει ανάγκη υποστήριξης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Δράσεις ανακύκλωσης

Σας καλούμε να στηρίξετε τις δράσεις ανακύκλωσης του σχολείου μας με σκοπό την εμπέδωση και εφαρμογή από τους μαθητές μας ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών.

  • Το σχολείο μας συνεχίζει την περσινή προσπάθειά του για τη συλλογή οικιακών τηγανελαίων προς ανακύκλωση. Το τηγανέλαιο που συλλέγεται δίδεται προς ανακύκλωση σε πιστοποιημένη εταιρεία, ενώ υπάρχει και ανταποδοτικό όφελος για το σχολείο (πέρσι συγκεντρώσαμε τηγανέλαιο αξίας 80€).
  • Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε καπάκια από μπουκάλια.
  • Επίσης συγκεντρώνουμε προς ανακύκλωση φορητές ηλεκτρικές στήλες (μπαταρίες)
  • Το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού έχει σταματήσει. Παρακαλούμε μη φέρνετε στο σχολείο χαρτί προς ανακύκλωση.

Ετικέτες:

Δράση «βιβλία στο σχολείο»

Μη ανάθεση κατ’ οίκον εργασιών για 2 Σαββατοκύριακα το μήνα: Σύμφωνα με σχετική Υπουργική Απόφαση, επιδιώκεται  οι μαθητές να μην ασχολούνται με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια δύο Σαββατοκύριακων το μήνα. Για το λόγο αυτό, οι εκπαιδευτικοί δε θα αναθέτουν εργασίες και δε  θα προγραμματίζουν επαναληπτικές εμπεδωτικές δοκιμασίες για τη Δευτέρα που ακολουθεί τα παρακάτω Σαββατοκύριακα, οπότε και θα υλοποιηθεί η δράση για το διάστημα του Α΄ τριμήνου.  Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ενημερωτικό σημείωμα για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος για το σχολ. έτος 2019-20

Για την εύρυθμη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος, δόθηκε στους γονείς των μαθητών που φοιτούν το ακόλουθο ενημερωτικό σημείωμα:Λήψη αρχείου

Ετικέτες:

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν ενδοσχολικές ενημερωτικές  και αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ειδικότερα:

  • Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.
  • Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά και θα αποχωρήσουν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα στις 1.15. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά (έως τις 3.00).

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ενημερωτική συνάντηση ΣΤ2 τμήματος

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, 5.00 μ.μ. στην αίθουσα του τμήματος (αιθ. 11 στον 2ο όροφο).

Λειτουργία του σχολείου την εβδομάδα 23-27 Σεπτεμβρίου

Tην ερχόμενη εβδομάδα το σχολείο θα λειτουργεί με 6ωρο όλες τις ημέρες.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα αρχίζει με το πέρας των μαθημάτων και θα ολοκληρώνεται τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 4.00 μ.μ και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 3.00 μ.μ.

Λόγω των αναμενόμενων αλλαγών του προγράμματος, στους μαθητές θα δίδεται κάθε ημέρα το αναλυτικό πρόγραμμα της επόμενης. Με το πέρας της εβδομάδος θα τους δοθεί το ολοκληρωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα.

Η διάρθρωση του προγράμματος (ώρες δασκάλων και εκπαιδευτικών ειδικοτήτων) αποτυπώνεται στα σχετικά αρχεία (σελίδα Ωρολόγιο Πρόγραμμα). Ωστόσο η κατανομή των μαθημάτων ανά ημέρα δύναται να αλλάξει κατά την κρίση των δασκάλων των τμημάτων/τάξεων.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Λήξη μαθημάτων 1.15 1.15 1.15 1.15 1.15
Λήξη Ολοήμερου 4.00 4.00 4.00 4.00 3.00

Επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας

Λόγω ενδεχόμενων αλλαγών στα στοιχεία επικοινωνίας που διαθέτει το σχολείο και αφορούν τα τηλέφωνα πολλών εκ των μαθητών/μαθητριών του, είναι επιβεβλημένη η επιβεβαίωση/επικαιροποίησή τους, ώστε να καθίσταται απρόσκοπτη η άμεση επικοινωνία με τους γονείς/κηδεμόνες σε κάθε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη (π.χ. αδιαθεσία μαθητών/μαθητριών κατά την ώρα των μαθημάτων).  Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία στην πίσω πλευρά του σημειώματος που δόθηκε στους μαθητές και επιστρέψτε το στο σχολείο (στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων), έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2019. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων