Αρχείο για "27 Σεπτεμβρίου 2019"

Δραστηριότητες Πανελληνίας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα, Παρασκευή 27/09/2019, πραγματοποιήθηκαν οι δραστηριότητες στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχός μας για τη μετάβαση στο χώρο του γηπέδου Αλιβερίου, όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και αθλητικά παιχνίδια, καθώς και ελεύθερο χρόνο να παίξουν με ασφάλεια.

Απολαύστε ορισμένες από τις στιγμές μας στο βίντεο που ακολουθεί…πάντα σε χαμηλή ανάλυση και με θόλωμα της εικόνας.

https://www.facebook.com/2dimalive.gr/videos/529799267824907/

Ετικέτες:

Νέο ωρολόγιο πρόγραμμα (από 30/09/2019)

Στους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να το δείτε στη σχετική σελίδα του ιστολογίου ή στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόγραμμα τάξεων/τμημάτων

Πρόγραμμα εκπαιδευτικών

 

Αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών και σχολικής κοινότητας

Λειτουργία ΕΔΕΑΥ  Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης συστήθηκε Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ), ως αρμόδιο όργανο για την εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών και της σχολικής κοινότητας. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τα εξής μέλη: α) το διευθυντή του σχολείου, β) την εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης γ) κοινωνικό λειτουργό, δ) ψυχολόγο και ε) τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος του μαθητή που έχει ανάγκη υποστήριξης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Δράσεις ανακύκλωσης

Σας καλούμε να στηρίξετε τις δράσεις ανακύκλωσης του σχολείου μας με σκοπό την εμπέδωση και εφαρμογή από τους μαθητές μας ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών.

  • Το σχολείο μας συνεχίζει την περσινή προσπάθειά του για τη συλλογή οικιακών τηγανελαίων προς ανακύκλωση. Το τηγανέλαιο που συλλέγεται δίδεται προς ανακύκλωση σε πιστοποιημένη εταιρεία, ενώ υπάρχει και ανταποδοτικό όφελος για το σχολείο (πέρσι συγκεντρώσαμε τηγανέλαιο αξίας 80€).
  • Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε καπάκια από μπουκάλια.
  • Επίσης συγκεντρώνουμε προς ανακύκλωση φορητές ηλεκτρικές στήλες (μπαταρίες)
  • Το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού έχει σταματήσει. Παρακαλούμε μη φέρνετε στο σχολείο χαρτί προς ανακύκλωση.

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση