Επίσκεψη στο Εργαστήρι Κεραμικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης

Δεκ 20171
Επίσκεψη στο Εργαστήρι Κεραμικής

Επίσκεψη στο Εργαστήρι Κεραμικής

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Ευξεινούπολης επισκέφθηκαν την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Νοεμβρίου 2017 το Εργαστήρι Κεραμικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης,  κ.Γαλατσίδα Αλέξανδρο, που καλωσόρισε τους μαθητές και τις κυρίες της κεραμικής που έδειξαν παραστατικά στα παιδιά μας πώς κατασκευάζονται τα κεραμικά αντικείμενα και την τεχνική που ακολουθούν.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να δουν πώς φτιάχνονται διάφορα κεραμικά αντικείμενα, αλλά και με περισσή φαντασία και δημιουργικότητα να φτιάξουν ο κάθε ένας κι ένα δικό του, το οποίο κράτησε ως αναμνηστικό!

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την επίσκεψή μας:

από κάτω από: Ε΄Τάξη - 5th Grade, Στ΄Τάξη - 6th Grade, Τα Νέα του Σχολείου - School News| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο Εργαστήρι Κεραμικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ημερολόγιο – Calendar

Δεκέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης

Σαν σήμερα

21/3: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων καθιερώθηκε το 1966 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σε ανάμνηση ενός τραγικού συμβάντος, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Στις 21 Μαρτίου του 1960 η αστυνομία της ρατσιστικής Νοτίου Αφρικής πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά μιας διαδήλωσης φοιτητών στην πόλη Σάρπβιλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 70 άνθρωποι. Οι νεαροί διαδηλωτές διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά των νόμων του απαρτχάιντ, που είχε επιβάλλει το καθεστώς της λευκής μειοψηφίας στη χώρα, εφαρμόζοντας τη θεωρία της ανισότητας ανάμεσα στις φυλές.
   - Σχετικές αναρτήσεις

21/3/: Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου
Στην Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, η UNESCO τιμά όλους αυτούς που κρατούν αυτή την αρχαία τέχνη ζωντανή με πάθος και κουράγιο..
   - Σχετικές αναρτήσεις

21/3/: Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Η ιδέα ανήκει στον ποιητή Μιχαήλ Μήτρα και το 1999 στη Γενική Διάσκεψη της UNESCO, η 21η Μαρτίου ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.
   - Σχετικές αναρτήσεις

21/3/: Εαρινή Ισημερία
Κατά τη διάρκεια των ισημεριών, η ημέρα έχει ακριβώς την ίδια διάρκεια με τη νύχτα. Σηματοδοτεί την έναρξης της Άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο. Η μέρα θα μεγαλώνει πλέον συνεχώς σε βάρος της νύχτας έως το θερινό ηλιοστάσιο, ενώ το αντίστροφο θα συμβαίνει στο νότιο ημισφαίριο.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Παίζουμε σκάκι; Let’s play chess!

Αρχείο – Archives



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων