Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ομάδα γονέων

Αφίσα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με πρωτοβουλία των μελών της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 18 Οκτωβρίου, ηλεκτρονικά στις παρακάτω διευθύνσεις για τη δημιουργία ομάδας γονέων. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο email είναι το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και την πρότασή σας για το θέμα που θα θέλατε να συζητηθεί.

Οι συναντήσεις της Ομάδας Γονέων θα υλοποιηθούν δια ζώσης σε αίθουσα του σχολείου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 12:00 έως τις 13:00 (όριο συμμετοχής: 10 άτομα).

Η ομάδα γονέων θα έχει βιωματικό χαρακτήρα με έμφαση στον ανοιχτό διάλογο και το μοίρασμα εμπειριών με στόχο την ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου και την ενίσχυση των γονέων με τις κατάλληλες δεξιότητες. Οι θεματικές ενότητες θα οριστούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτάσεις (ενδεικτικές θεματικές: άφιξη νέου μέλους στην οικογένεια, απώλεια (παππού/γιαγιάς/γονέα), εφηβεία).

Ημέρες διεξαγωγής συναντήσεων:

1. 20/10/2022
2. 24/11/2022
3. 15/12/2022
4. 19/01/2023
5. 11/05/2023

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βάσω Χατζή, Ψυχολόγος – vassoch@sch.gr
Σόνια Γρίβα, Κοινωνική Λειτουργός – soniagriva@sch.gr

Με εκτίμηση,

η Διευθύντρια,

Παρασκευή Χαμηλού

Ένα σχόλιο στο Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ομάδα γονέων

  1. Συζήτηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην προεφηβεια. Ευχαριστώ πολύ!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.