Τρίποντα στα σχολεία!

Απρ 202429
Μήνυμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την συμμετοχή του σχολείου μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τρίποντα στα Σχολεία:
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Τρίποντα στα Σχολεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ( ΕΟΚ) , είχαμε  την χαρά σήμερα  να επισκεφτούμε το  Δημοτικό σχολείο Ευξεινούπολης. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποκτήσουν γενικά οι μαθητές θετική άποψη για τον αθλητισμό και μέσα από την σωστή καθοδήγηση να αγαπήσουν το μπάσκετ αποκτώντας την σωστή καλαθοσφαιρική εκπαίδευση , εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος  καθώς και την σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα.
Συμμετέχοντας στις ασκήσεις και τις δραστηριότητες  που προσφέρουμε, τα παιδιά μαθαίνουν να συνυπάρχουν και να συνεργάζονται μεταξύ τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και του χαρακτήρα τους.
Στο τέλος δοθήκανε σε όλα τα παιδιά συμβολικά , από ένα αναμνηστικό βραχιολάκι με το σήμα της Ομοσπονδίας καθώς και δύο μπάλες για τις ανάγκες του σχολείου 

Ευχαριστούμε την  Διευθύντρια της σχολικής μονάδας, κυρία Αφροδίτη Καραγεωργίου, καθώς και τον συνάδελφο  γυμναστή,IMG 20240425 123202 κ. Κώστα Γουργιώτη για την φιλοξενία τους !

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που με χαρά συμμετείχαν στο εν λόγω πρόγραμμα!!

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές 
Μίζιος Νάσος 
Αφροδίτη Αραμπατσανη
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τρίποντα στα σχολεία!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ημερολόγιο – Calendar

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης

Σαν σήμερα

17/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας
Η μετατροπή των εύφορων εδαφών σε έρημο, με κύριο ένοχο τον άνθρωπο, πλήττει σοβαρά πάνω 100 χώρες στον κόσμο. Προκαλεί εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού, διάβρωση και κατολίσθηση των εδαφών, καθώς και πλημμύρες. 200 χώρες του κόσμου συντονίζουν της ενέργειές τους για την καταπολέμηση του φαινομένου, μέσω του ΟΗΕ. Προς την κατεύθυνση αυτή καθιερώθηκε και η 17η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποιησης και της Ξηρασίας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Παίζουμε σκάκι; Let’s play chess!

Αρχείο – ArchivesΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων