Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός κατά το πρώτο δίωρο και κατόπιν η κοπή της βασιλόπιτας στις τάξεις του σχολείου μας. Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, οι μαθητές μοιράστηκαν τις βασιλόπιτες, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και γιόρτασαν τους προστάτες της παιδείας.
Η κοπή της βασιλόπιτας, που φέτος έφερε στους τυχερούς μαθητές διάφορα δώρα, όπως βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια ήταν μια ευκαιρία για αυτούς να έρθουν πιο κοντά, να περάσουν χρόνο μαζί και να διασκεδάσουν. Ταυτόχρονα, ήταν μια υπενθύμιση της σημασίας της γνώσης και της μάθησης, καθώς και της αξίας των Τριών Ιεραρχών ως πνευματικών οδηγών.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και πρόοδο!
Σχόλια – Comments