Το βράδυ της 10ης Ιουνίου 2025, αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας με μια γιορτή που τα είχε όλα: γέλιο, συγκίνηση, αν
αμνήσεις και χαρά. Ήταν το κλείσιμο ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου.
Μέσα από θεατρικά σκετς, τραγούδια και χορό, ζήσαμε μια αξέχαστη γιορτή γεμάτη συναίσθημα. Το βίντεο με τις παιδικές φωτογραφίες από την Α’ τάξη μέχρι σήμερα, μας θύμισε πόσο όμορφο και σύντομο είναι το ταξίδι της σχολικής ζωής. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή στο βίντεο της προηγούμενης διευθύντριας του σχολείου, κυρίας Βιβής Χαμηλού, των δασκάλων κυρίου Σιαμούρη Δημητρίου, κυρίας Δαλακούρα Αλεξάνδρας, κυρίου Κωσταντίνου Γουργιώτη και της κυρίας του κυλικείου Ρίτσας Καραγκούνη που μοιράστηκαν λόγια καρδιάς, αναμνήσεις και ευχές για το μέλλον.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της όμορφης βραδιάς:
- Στη δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης, κυρία Μαρία Σούρλα για την αφοσίωση, την αγάπη και την υπομονή με την οποία στάθηκε δίπλα στα παιδιά όλη αυτήν τη χρονιά.
- Στους γονείς της ΣΤ΄τάξης, για το υπέροχο βίντεο που συγκίνησε και γέμισε την αυλή μας με χαμόγελα και δάκρυα.
- Στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για τα όμορφα αναμνηστικά δώρα και για τα παγωτά που τόσο χάρηκαν τα παιδιά, αλλά και για τη διαρκή στήριξη σε κάθε σχολική δράση.
- Σε όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στο στήσιμο της γιορτής και στάθηκαν στο πλάι των παιδιών με αγάπη και ενθουσιασμό.
Αγαπημένα μας παιδιά, σας καμαρώνουμε και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο νέο σας ταξίδι. Να θυμάστε πάντα με αγάπη τα σχολικά σας χρόνια και να προχωράτε μπροστά με αυτοπεποίθηση, χαμόγελο και όνειρα!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Η Διευθύντρια
Αφροδίτη Καραγεωργίου

Σχόλια – Comments