Αρχική » social networking » Συμβουλές προώθησης ενός blog

Ιανουάριος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kατηγορίες

Ιστορικό

RSS Εκπαίδευση-ειδήσεις

Συμβουλές προώθησης ενός blog

Με ποιους τρόπους μπορείς  να προωθήσεις το blog σου και να πετύχεις μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα;

Αναζητήσαμε χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς στο χώρο του social networkin, τις οποίες και θα παρουσιάσουμε σε συνέχειες.

    • Τροποίησε και προσάρμοσε (customization) την παρουσίαση του blog σου, ώστε να διαφέρει από τις πρότυπες διεπιφάνειες που διαθέτουν σχεδόν όλοι. Δώσε την προσωπική σου σφραγίδα και τόνισε την διαφορετικότητα του ιστολογίου σου, εφόσον σε ενδιαφέρει να προδιαθέσεις ευνοϊκά τους υποψηφίους πελάτες σου.

    • Προσπάθησε να κάνεις δημοσιεύσεις στο blog σου σε καθημερινή βάση. Αν αυτό είναι αδύνατο, τότε φρόντισε να ανανεώνεις το περιεχόμενο του blog τουλάχιστον κάθε εβδομάδα. Όσο πιο συχνά αναρτάς δημοσιεύσεις, τόσο μεγαλύτερη προβολή δέχεται το blog σου. Το σύνολο των αναγνωστών που σχηματίζεται με την πάροδο του χρόνου έχει συνηθίσει να περιμένει νέες δημοσιεύσεις και ενδιαφέροντα θέματα για να διαβάσει και είναι πιθανό να απογοητευτεί ύστερα από μακροχρόνια άκαρπη αναζήτηση νέου υλικού στο blog σου.

    • Φρόντισε οι δημοσιεύσεις σου να είναι τακτοποιημένες και οργανωμένες σωστά, ώστε να μπορούν να ανιχνευτούν εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποίησε τα tags ώστε να διευκολύνεις την αναζήτηση του περιεχομένου σου. Φρόντισε να χρησιμοποιείς διαφορετικά tags ώστε να προσελκύεις μεγαλύτερη ποικιλία αναγνωστών.

    • Η ποιότητα του περιεχομένου της πληροφορίας που δημοσιεύσεις στο blog σου είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση σταθερού κύκλου αναγνωστών και επισκεπτών. Εφόσον κρίνουν ότι οι πηγές σου είναι αξιόπιστες και το περιεχόμενό σου ενδιαφέρον, θα επιδιώξουν με τροφοδοσία RSS να παρακολουθούν τις νέες σου καταχωρήσεις. Αν δεν προσφέρεις περιεχόμενο που θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να βρουν και να διαβάσουν, δεν θα έχεις κίνηση ούτε και πωλήσεις.

    πηγές:
    Information on Blogging to Make Your Blog More Effective
    Blog Online Marketing ? 8 Great Tips Leading to Your Success in Blogging
    9 Powerful Tips for Blog Online Marketing to Build Successful Blogs & Earn Money on the Internet!
    Using RSS and Blog Submissions for Blog Promotions


    Σχολιάστε

    Άνοιγμα μενού
    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση