Συμμετοχή του σχολείου μας στη «Γιορτή νεολαίας» του Παναιτωλικού

αρχείο λήψηςΣήμερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄και Στ΄ τάξεων και οι εκπαιδευτικοί τους παρακολούθησαν, μαζί με εκατοντάδες άλλους μαθητές,  τη φετινή «Γιορτή Νεολαίας » στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η γιορτή, είχε φέτος αντιρατσιστικό μήνυμα: «ΒΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Έξω από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία».

Οι μαθητές γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου, του έδωσαν χρώμα, ενώ από τη γιορτή δεν έλειψαν ο χορός και το τραγούδι. Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες ποδοσφαίρου και   καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κάθε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο συμμετείχε με δικά του πανό και συνθήματα, κάνοντας το «Γήπεδο Γιορτή» και στέλνοντας το μήνυμα ότι η Βία, ο Ρατσισμός, το bullying, η ξενοφοβία, πρέπει να αποβληθούν οριστικά από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν επίσης  και στον διαγωνισμό ζωγραφικής που προκηρύχθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου με τίτλο: «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, η ομάδα της καρδιάς μας», δείχνοντας έμπρακτα  την αγάπη τους για την ομάδα της πόλης μας.

Δείτε το στο slideshare.net

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Θεάματα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *