Ένα Σαββατοκύριακο του Μάη οι μαθητές του σχολείου μας με τις εκπαιδευτικούς κα. Γεωργοπούλου Ελένη, κα. Κόρδα Κωνσταντίνα, κα. Πάτση Μαρία και κα. Φανή Γιαννοπούλου, συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου μας και την ζωντάνεψαν με όμορφα χρώματα, σχέδια και χαρούμενες φωνούλες.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!!! Ο τοίχος του σχολείου γέμισε με όμορφες ζωγραφιές και το δάπεδο με παιχνίδια. Όλοι τώρα μπορούν να χαρούν το αποτέλεσμα και να διασκεδάσουν παίζοντας στα επιδαπέδια παιχνίδια κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι σε αυτή μας την προσπάθεια αρωγός ήταν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του οποίου η συμβολή ήταν καίριας σημασίας για την επίτευξη του στόχου!
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας!!!

