3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας- Προσυνέδριο Πέλλας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής και συγκεκριμένα εκείνο του Προσυνεδρίου της Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 28/3/2011 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Μεταξύ των σχολείων που παίρνουν μέρος στο συνέδριο είναι και το Δημοτικό Σχολείο Παραλίμνης με την εργασία “Ηλεκτρικό κύκλωμα- Διακόπτηςτων μαθητών της Ε’ τάξης (Ασλανίδου Μαρίας, Γεωργιάδη Γιώργου, Κυργιρίδη Πέτρου, Μεταξά Ευδοξίας,  Νικολαίδου Νικολέτας) και επιβλέποντα εκπαιδευτικό τον κ. Χρυσικό Χρήστο.

Τόσο η εργασία όσο και η ίδια η παρουσίαση των μαθητών θα συμπεριληφθούν σε ένα οπτικό δίσκο (CD) και θα μοιραστεί στα σχολεία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η παρουσίαση της εργασίας μας προσδιορίστηκε από τις 10.30 – 11.40 π.μ. Τους μαθητές θα παρακολουθήσουν και οι γονείς τους και πιστεύουμε πως θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για όλους μας.

Δικτυακός τόπος συνεδρίου: http://www.math-syn-pli.gr/

1 άποψη για το “3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας- Προσυνέδριο Πέλλας

  1. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην παρουσίαση του συνεδρίου πληροφορικής. Σίγουρα θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή. Με αγάπη η κυρία Αναστασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση