Θέλετε να απασχοληθείτε εξαιτίας του Κορωνοϊού; 12

Καλημέρα, πέρα ως πέρα…. Σήμερα σας έχω δύο εκπλήξεις… Την πρώτη σας την εμφανίζω αμέσως τώρα… Είναι η παρέα σας για τη γυμναστική. Η κ. Αναστασία, με τον Κωνσταντίνο και τον Μπίλι θα μας γυμνάσουν σήμερα….

κ. Αναστασία, Κωνσταντίνε, Μπίλι είστε φανταστικοί!!!!

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, γιατί πάντα είστε μαζί μας… σας αγαπάμε!!!!

Σήμερα είναι ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020. Εχθές τί μέρα ήταν; Αύριο τί μέρα θα είναι; Μπράβο σας… για να δω θυμάστε το τραγούδι της εβδομάδας;

Μπράβο! Είστε τσακάλια!

Ο καιρός σήμερα πώς είναι; Ελπίζω να έπαψε για λίγο το κρύο… ξεπαγιάσαμε εχθές…

Πώς αισθάνεστε;

Ώρα για διάλειμμα και πρωινό. Πλένουμε χεράκια, βγάζουμε κουβερτούλα και μαξιλαράκι έξω, αν ο καιρός το ευνοεί, ανοίγουμε μια πόρτα να αεριστεί ο χώρος και παίρνουμε το πρωινό μας. Όταν τελειώσετε σας περιμένω, να κάνουμε ένα μικρό χαμούλη.

Σήμερα λοιπόν, δεν έχετε να κάνετε καμία αποστολή.. Μάλλον η αποστολή σας είναι να φτιάξετε μία φωλίτσα, κάμπινγκ (αφού ρωτήσετε τη μαμά για τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσετε!) και να χωράνε μέσα εσείς, τα αδέρφια σας και η μαμά με τον μπαμπά! Αφού βολευτείτε όλοι μέσα, πάρτε ποπ κορν, γαριδάκια, πατατάκια ή ό,τι προτιμάει ο καθένας σας και σας προτείνω να διαβάσετε ένα παραμύθι.

Έψαξα και σήμερα και βρήκα ένα υπέροχο παραμύθι, από μία αγαπημένη συνάδελφο, την κ. Κατερίνα Τζαβάρα. Θα σας αρέσει πολύ!

Μην ξεχάσετε να βγάλετε μια αναμνηστική φωτογραφία της όμορφης αυτής στιγμής…. θα γίνει βίντεο «Θα αράξω σπίτι»….. Περιμένω ανυπόμονα φωτογραφίες στα γνωστά μέρη….

Μαμάδες, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη!!!!!

Αφήστε μια απάντηση