Βραβείο Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας

Απονομή Βραβείου!

Το 6ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου βραβεύτηκε με eTwinning National Quality Label για το έργο με τίτλο: “The way to sustainability” από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning. Το έργο εστίασε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των σχολείων, υλοποιώντας ποικίλες δραστηριότητες και δράσεις με θέμα την καλλιέργεια διαπολιτισμικής γνωριμίας μεταξύ τους με κοινό αντικείμενο την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης.
Τα θετικά του σημεία είναι: η συλλογή των τελικών προϊόντων που δημιουργήθηκαν μέσα από τη συνεργασία των σχολείων (e-book, ποιήματα, παρουσιάσεις, φωτογραφικό υλικό), την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών στο θέμα του έργου (πχ. online meetings, παιχνίδια, ο εορτασμός παγκόσμιων ημερών, τραγούδια), την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών σε διακρατικές ομάδες με διάφορες μορφές επικοινωνίας και συνεργασίας, αξιοποιώντας τα εργαλεία του twinspace και την αξιολόγηση και διάχυση του έργου.
Η επιτυχία του έργου βασίστηκε στην άψογη συνεργασία όλων, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών/τριών, των εταίρων, των γονέων και των φορέων που συμμετείχαν.
Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές μας!!!

 

national quality label project nql pdf 3377624 user 598110 af3ededa75 page 0001

 

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!