Δωρίζουμε την τέχνη μας!

Μάιος – μήνας δωρεάς για το έργο eTwinning  ΤΕΧΝΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

Η τελευταία κοινή εκδήλωση με τα νηπιαγωγεία που συνεργαζόμαστε για το έργο ΤΕΧΝΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ήταν η δωρεά κάποιων από τα έργα μας σε συλλόγους ή κοινωφελή ιδρύματα της πόλης μας.  Με τα παιδιά αποφασίσαμε να χαρίσουμε τα έργα μας στο ΚΑΠΗ της γειτονιάς μας, που στεγάζεται στο κτίριο του εκπολιτιστικού συλλόγου εργατικών κατοικιών Γιάννουλης «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Εκεί μας υποδέχτηκαν οι παππούδες μας που με μεγάλη συγκίνηση δέχτηκαν τη δωρεά μας και μας κέρασαν γλειφιτζούρια! Δωρίσαμε τα έργα μας «Ανοιξιάτικο Λιβάδι«, «Γλυπτά Λουλούδια«, «Ψηφιδωτά Κρινάκια» και «Dripping«. Τώρα τα έργα μας κοσμούν τους τοίχους της αίθουσας που οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας περνούν κάποιες ώρες της μέρας τους. Τους ευχαριστούμε πολύ που μας δέχτηκαν!

Έτοιμοι γα την αποστολή μας

Ξεδιπλώνοντας τα έργα τέχνης

Χάρηκαν πολύ με την πρωτοβουλία μας

…και μας κέρασαν γλειφιτζούρια!

Ακόμα το αγαπημένο μας έργο «Λουλουδάκια του Ολύμπου» με το οποίο είχαμε πάρει μέρος στην  ομαδική online έκθεση των νηπιαγωγείων μας, αποφασίσαμε να το στείλουμε και στην ομαδική έκθεση έργων τέχνης των νηπιαγωγείων της 12ης περιφέρειας Π.Ε. Λάρισας, στη δημοτική πινακοθήκη Λάρισας – μουσείο Γ. Κατσίγρα. Η έκθεση  έγινε με πρωτοβουλία της σχολικής συμβούλου κ. Ευανθίας Κοτρώτσιου, εγκαινιάστηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Το έργο μας «Λουλουδάκια του Ολύμπου»

Κάποια από τα έργα της έκθεσης

Έργα των νηπιαγωγείων της Λάρισας

Η αφίσα της έκθεσης και το έργο μας αναρτημένο στην πινακοθήκη

Στη συνέχεια τα έργα όλων των νηπιαγωγείων θα δοθούν στο γηροκομείο Λάρισας για να ομορφύνουν τις ζωές κι άλλων συνανθρώπων μας.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κοτρώτσιου για  αυτή την ευκαιρία.