Ανταλλακτικό παζάρι

Στο  3ο δημοτικό σχολείο Γιάννουλης, που είναι το σχολείο της περιοχής μας, διοργανώθηκε ανταλλακτικό παζάρι με βιβλία,παιχνίδια  και ρούχα. Τα  παιδιά μας  την Τρίτη 13/6/2017 έλαβαν μέρος και αντάλλαξαν τα είδη που δεν χρειάζονταν πια, με άλλα. Με σύνθημα “αν δεν το θέλεις αλλαξέ το” ανακυκλώνουμε και χαρίζουμε αγάπη!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας από το δημοτικό σχολείο!

έτοιμοι...

Έτοιμοι…

ας ανταλλάξουμε!

Ας ανταλλάξουμε!

Μην το πετάς...αλλαξέ το!

Μην το πετάς…αλλαξέ το!

Αισθανόμαστε όμορφα!

Αισθανόμαστε όμορφα!

Έκθεση ζωγραφικής

Το νηπιαγωγείο μας θα πάρει μέρος στην έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει η σύμβουλος της 12ης περιφέρειας προσχολικης αγωγής κ. Ε. Κοτρώτσιου στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, την Τρίτη 6-6-2017.

Η Αφίσα της Έκθεσης

Το έργο μας έχει τίτλο “Βάλτε τη μοσική μέσα στη ζωή και νιώστε συναισθήματα μεγάλοι και μικροί”. Είναι ένα ομαδικό κολάζ εμπνευσμένο από το μουσικό μας πρόγραμμα με τον ίδιο τίτλο.

Το έργο μας

Το έργο μας

Την Τρίτη 6-6-2017 στις 6:00 το απόγευμα είστε όλοι καλεσμένοι στα εγκαίνια της έκθεσης για να θαυμάσουμε τα έργα των παιδιών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ

 

Κουκλοθέατρο “ΒΑΒΕΛ”

Την Τετάρτη 31-5-2017 τα  παιδιά του νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν την παράσταση κουκλοθεάτρου των Γιαβρή και Καϊσούδη, με τον τίτλο ΒΑΒΕΛ. Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία που εισάγει τα παιδιά σε πάρα πολλές έννοιες όπως, φιλία, ομαδική συνεργασία, αγάπη για τα βιβλία και το διάβασμα, ανακύκλωση. Τα παιδιά  συμμετείχαν καθ` όλη τη διάρκεια της παράστασης, έμαθαν εμπειρικά και διασκέδασαν πολύ.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES