Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ …ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ!

Η περασμένη σχολική χρονιά 2017-18 ήταν πολύ δημιουργική για το 3ο νηπιαγωγείο Γιάννουλης. Επιστέγασμα όλων τα βραβεία που μας απονεμήθηκαν, για τα δύο προγράμματα eTwinning που υλοποιήθηκαν στο ολοήμερο τμήμα.

Τα λόγια της επιτροπής που μας απένειμε τις ετικέτες ήταν:

Αγαπητέ/ή Niki Spathara (3o  Νηπιαγωγείο Γιάννουλης),

Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο  «Τέχνη, τέχνη είσαι εδώ;».

Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, αρκετά καλή οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, καθολική συμμετοχή, συνεργατικές δραστηριότητες, αξιολόγηση και σχολιασμό των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν! Καλή συνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες!

Αγαπητέ/ή Niki Spathara (3o  Νηπιαγωγείο Γιάννουλης),

Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο “When the expression and creativity meet the fantasy of little children”.

Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, άριστη οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, συνεργατικές δραστηριότητες, αξιολόγηση, διάχυση. Δουλέψατε με ωραίο και συνεργατικό τρόπο, η συμμετοχή ήταν καθολική και ο πλούτος των δραστηριοτήτων σας αξιόλογος, πράγμα που επιβεβαιώνει την άριστη επικοινωνία/συνεργασία και τη  χαρά της δημιουργίας! Καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό σας έργο και περιμένουμε νέες συνεργασίες!

Για τα παιδιά του ολοήμερου που έλαβαν μέρος στα έργα, υπάρχει ένα βραβείο που τα περιμένει να το παραλάβουν από το νηπιαγωγείο τις ώρες λειτουργίας του.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!