Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο “Listen to the silence of the forest”

Τη σχολική χρονιά που πέρασε μέσα  από το έργο “Listen to the silence of the forest”, ταξιδέψαμε στα  δάση της Ευρώπης, μάθαμε για τα ζώα και τα φυτά, τα παραμύθια και τους μύθους, τα τραγούδια και βέβαια την τεράστια σημασία τους για τη ζωή στον πλάνητη μας.
Στο έργο αυτό συνεργάστηκαν,  παιδιά και εκπαιδευτικοί από νηπιαγωγεία και μεγαλύτερες τάξεις σχολείων της Ευρώπης (Ελλάδα, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, ΦΥΡΟΜ, Τουρκία, Λιθουανία, Εσθονία, Γαλλία και Ισπανία). Με τους νέους φίλους μας επικοινωνήσαμε, συνεργαστήκαμε, δημιουργήσαμε, ανακαλύψαμε και μάθαμε μαζί!
Για όλα τα παραπάνω το έργο βραβεύτηκε  με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας του E-Twinning. Τα λόγια της επιτροπής ήταν:
<<Αγαπητέ/ή Niki Spathara (3o  Νηπιαγωγείο Γιάννουλης),
Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο “Listen to the silence of the forest”.
Συγχαρητήρια για την ετικέτα ποιότητας που απονέμεται στο έργο σας! Υλοποιήσατε ένα πολύ όμορφο έργο με ενδιαφέρον θέμα, ποικίλες δραστηριότητες, μεγάλη και ενεργή συμμετοχή των μαθητών, συνεργατικότητα, αλληλεπίδραση και πολύ καλή αξιολόγηση και διάχυση στο τέλος του. Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο!>>
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του ολοήμερου τμήματος που έλαβαν μέρος στο έργο, τα  προνήπια Εύα, Γιώργο και Νίκο και τα νήπια Νάντια, Ξένια, Έλενα, Αναστάση, Θανάση, Αθανάσιο, Άγγελο, Τάσο και Παναγιώτη που με τις ιδέες και το κέφι τους πρόσφεραν έμπνευση κάθε φορά. Το βραβείο αυτό τους ανήκει δικαιωματικά!
Νίκη Σπαθάρα
 η εθνική ετικέτα ποιότητας

Η εθνική ετικέτα ποιότητας

Το βραβείο των παιδιών

Το βραβείο των παιδιών

ΥΓ Το βραβειάκι περιμένει τα παιδιά να το παραλάβουν στο νηπιαγωγείο τους, κάθε μέρα στη 1:00 το μεσημέρι.