Αρχείο για "3 Δεκεμβρίου 2019"

Ψυχολόγος στο σχολείο

Ενημερώνουμε πως από τις 27-11-2019 δεν υπάρχει τοποθετημένος ψυχολόγος στο σχολείο, λόγω της παραίτησης της ψυχολόγου που είχε τοποθετηθεί για τη λειτουργία της ΕΔΕΑΥ.

Καθώς αναμένεται η θέση να προκηρυχθεί ξανά, θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρχει εκ νέου τοποθέτηση στο σχολείο. Έως τότε η λειτουργία της ΕΔΕΑΥ συνεχίζεται με μόνη την παρουσία της κοινωνικής λειτουργού.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ  ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με ειδικές ανάγκες (3 Δεκεμβρίου), με τους μαθητές της Β τάξης (τμήματα Β1 & Β2) συζητήσαμε την παρουσία των μαθητών αυτών στο σχολείο. Αφόρμηση για τη συζήτηση δόθηκε από την ταινία μικρού μήκους “Cuerdas”,  ένα animation του Ισπανού Pedro Solis, το οποίο απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου φιλμ μικρού μήκους για το 2014 στο διαγωνισμό Goya® 2014! Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί της ΣΤ τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα (περιοχή Καισαριανής) για τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο «Μουσείο πειραμάτων» με θέμα: «Ηλεκτρίζω, μαγνητίζω τα πειράματα αρχίζω». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων