Αρχείο για "Νοέμβριος, 2019"

Θέματα λειτουργίας σχολείου

Α. Θέματα λειτουργίας του σχολείου:

  • Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών εκπαιδευτικής περιφέρειας Κύμης σε προγραμματισμένη συνέλευση, σύμφωνα με σχετική άδεια που έχει χορηγηθεί από τη Διεύθυνση Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.
  • Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς θα φιλοξενήσει επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το σχολείο και στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί.
  • Η επίδοση βαθμολογίας Α τριμήνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 από τις 12.25 και μετά, και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών των τμημάτων.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ενημερωτική ομιλία

Προγραμματισμός παράστασης θεάτρου σκιών

Οι εκπαιδευτικοί των Α, Β  Γ & Δ τάξεων προγραμματίζουν παράσταση Καραγκιόζη  από το θίασο θεάτρου σκιών του Φώτη Πλέσσα. Η παράσταση προγραμματίζεται για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο του σχολείου. Για την οριστικοποίηση πραγματοποίησης της παράστασης πρέπει να επιστραφεί το εγκριτικό σημείωμα/δήλωση συναίνεσης γονέα μέχρι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.  Οι μαθητές που δεν θα παρακολουθήσουν την παράσταση θα απασχοληθούν από ειδικά ορισμένο εκπαιδευτικό για το σκοπό αυτό. Το υπόλοιπο ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας αυτής θα τηρηθεί ως έχει.

Παιδαγωγικά μέσα ελέγχου

Καθώς συχνά το σχολείο γίνεται δέκτης ερωτημάτων (ενίοτε και παραπόνων) από γονείς σχετικά με τις ενέργειες που προβλέπονται προς αντιμετώπιση συμπεριφορών μαθητών που αναδεικνύονται δυσλειτουργικές για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εορτασμός Πολυτεχνείου

Η σχολική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-11-2019. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30. Οι δραστηριότητες του εορτασμού θα διαρκέσουν από τις 8.30 έως τις 10.00. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει κατά το διάστημα από 10.00-10.15. Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά τους συμμετέχοντες μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και είναι κλειστή για το κοινό. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Λειτουργία του σχολείου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες διδακτικές επισκέψεις μαθητών όλων των τάξεων. Για τους μαθητές των τάξεων Α, Β & Γ που θα επιστρέψουν στις 1.30 ενημερώνουμε πως το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά έως και τις 3.00 μ.μ., σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Τοποθέτηση ψυχολόγου στο σχολείο

Στο πλαίσιο λειτουργίας της ΕΔΕΑΥ τοποθετήθηκε στο σχολείο μας η ψυχολόγος κ. Κουρουμιχάλη Δήμητρα, η οποία είναι διαθέσιμη για συνεργασία με τους γονείς και τους μαθητές. Η συνεργασία των μελών της ΕΔΕΑΥ με τους γονείς θα γίνεται τις Παρασκευές, κατόπιν συνεννόησης, προκειμένου να κανονιστεί συνάντηση σε συγκεκριμένη ώρα. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2223022491 για να κλείσετε μια συνάντηση. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση