Επιμορφωτική δράση για τους νεοδιορισθέντες και αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς ΠΕ82 και ΤΕ Μηχανολόγων

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Αρχικά σας εύχομαι μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, καθώς και υγεία και κάθε καλό σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕΚΕΣ Ν. Αιγαίου και με απόφαση της Ολομέλειας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη διοργάνωση της επιμορφωτικής δράσης με θέμα:

“ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ”.

Η δράση αφορά τους ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ και ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ εκπαιδευτικούς ΠΕ82 και ΤΕ Μηχανολόγων, και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10/09/2021 και ώρες 12.00 έως 14.10. 

Η δράση θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως σύγχρονα με χρήση της πλατφόρμας webex, στον ακόλουθο σύνδεσμο:               https://minedu-secondary.webex.com/meet/vparisis

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική, για όποιον εκ των ανωτέρω συναδέλφων επιθυμεί και εφόσον δεν παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες και Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. να διευκολύνουν τους ανωτέρω εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την προαναφερθείσα δράση.

            Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας.

                                                        Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ82-Μηχανολόγων με έδρα στο 1ο ΠΕΚΕΣ Αττικής & επιστημονική ευθύνη στο 1ο ΠΕΚΕΣ Ν. Αιγαίου

Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος

Δρ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δημοσιεύθηκε στην Επιμορφώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.