Επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς Α΄ και Β΄ τάξης Θήρας στις 3 Απριλίου 2019

Στο πλαίσιο επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου, η Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, Μαριλένα Γιαννούλη, οργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς Α και Β τάξης, την Τετάρτη, 3/4/2019, στo Δημοτικό Σχολείο Μεσσαριάς Θήρας. Θέμα της ημερίδας  ήταν: « Θέματα  διδακτικής διαχείρισης αντικειμένων  Α΄ και Β΄τάξης». Εισηγήτρια ήταν η ΣΕΕ ΠΕ70, Μαριλένα Γιαννούλη.
Οι εκπαιδευτικοί κλήθηκαν να θυμηθούν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται ο γραπτός λόγος στις δύο τάξεις, να εντοπίσουν ζητήματα που συνδέονται με Μαθησιακές Δυσκολίες και να μελετήσουν οργανωμένοι σε ομάδες τον τρόπο που θα διδάξουν τον γραπτό λόγο σε ομάδα μαθητών τους, ανάμεσα στους οποίους θα υπάρχουν και μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες.
Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας, η Συντονίστρια υποστήριξε την παρουσίαση του συνεργάτη- Συντονιστή ΠΕ70, κου Πέτρου Προβελέγγιου που αφορούσε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διδάσκονται τα Μαθηματικά για να είναι περισσότερο ενδιαφέροντα και  ευπρόσληπτα από τους μαθητές.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Γενικού ενδιαφέροντος, Δράσεις, Επιμορφώσεις. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.