Παραχώρηση εξοπλισμού

Κατόπιν υποβολής εκ μέρους μας σχετικού αιτήματος, πιστωτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται και στην πόλη μας μάς απέστειλε έναν επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο υπολογιστής διαμορφώθηκε κατάλληλα από το προσωπικό του σχολείου, με την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και κατάλληλου λογισμικού, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί άμεσα. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Γιορτή Χριστουγέννων

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 10.00 π.μ. με επιμέλεια της εκπαιδευτικού και των μαθητών της Β τάξης. Την ημέρα εκείνη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πρωινό όσο και στο ολοήμερο πρόγραμμα.

Επίδοση βαθμολογίας Α τριμήνου

Η επίδοση βαθμολογίας και η ενημέρωση των γονέων για το Α τρίμηνο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 μετά τη λήξη των μαθημάτων, στις 13.15. Την ημέρα εκείνη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πρωινό όσο και στο ολοήμερο πρόγραμμα.

 

Ετικέτες:

Αλλαγή ωρολογίου προγράμματος

Το πρόγραμμα όλων των τάξεων αλλάζει από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα ισχύσει μόνο για την εβδομάδα 11-15 Δεκεμβρίου. Λόγω της μικρής διάρκειας ισχύος του προγράμματος και της προσπάθειας περιορισμού των φωτοαντιγράφων, αυτό δεν φωτοτυπήθηκε όπως τις προηγούμενες φορές. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Δράση ευαισθητοποίησης για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, που προσωρινά συστεγάζεται με το σχολείο μας, προέβη σε συνεργασία με τμήματα των τάξεων Α, Β και Γ, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στην πραγματοποίηση δράσης ευαισθητοποίησης που περιλάμβανε:

  • Παρακολούθηση βίντεο σχετικού με το θέμα και συζήτηση επί του περιεχομένου του με τους μαθητές
  • Εικαστικές δημιουργίες με θέμα τη διαφορετικότητα και την αναπηρία.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , ,

Δράση προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου

Στους γονείς των μαθητών της Α τάξης δόθηκε πληροφοριακό έντυπο – έντυπο συναίνεσης που αφορά την εφαρμογή προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής από τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη στο χώρο του σχολείου της επικουρικής οδοντιάτρου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, κ. Σκαρλή με σκοπό την κλινική οδοντιατρική εξέταση των μαθητών και την καταγραφή τυχόν ευρημάτων προς ενημέρωση των γονέων τους. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων

Με σημερινή απόφαση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας τοποθετήθηκαν στο σχολείο μας οι ακόλουθοι εκπαιδευτικοί:

Μπούτα Βιργινία, ειδικότητας ΠΕ16- Μουσικής

Μαλλιαρός Νικόλαος, ειδικότητας ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής

Καλωσορίζουμε τους νέους μας συναδέλφους στο σχολείο μας και ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Υπενθύμιση

No-SchoolΥπενθυμίζουμε πως αύριο, Τρίτη 28-11-2017, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Επιμορφωτικό σεμινάριο

P1010101Σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκε στους χώρους του σχολείου μας σεμινάριο του Σχολικού Συμβούλου με θέμα τη διδακτική των Φυσικών Επιστημών στο δημοτικό σχολείο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Λειτουργία κυλικείου

kylikeioΑπό τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου επαναλειτουργεί το κυλικείο του σχολείου μας. Εκ μέρους της αναδόχου διανεμήθηκε στους μαθητές ενημερωτικό σημείωμα με κατάλογο των προσφερόμενων ειδών. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων