Ολοκλήρωση διδακτικού έτους

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διδακτικό έτος 2017-2018. Από αύριο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, έως και την 31η Αυγούστου 2018. Μέχρι τότε θα σταματήσουν και οι δημοσιεύσεις σε αυτό το ιστολόγιο, εκτός αν κατά το διάστημα αυτό προκύψουν ειδήσεις που θα απαιτούν τη γνωστοποίησή τους.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά το σχολείο κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (βλ. Σελίδα Επικοινωνία).

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα μαθήματα για το διδακτικό έτος 2017-18, με την επίδοση της βαθμολογίας Γ΄τριμήνου και των τίτλων προόδου των μαθητών.

Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό για  τη διεκπεραίωση διάφορων υπηρεσιακών λειτουργιών τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  •  Δευτέρα 18 Ιουνίου: 8.00- 14.00
  • Τρίτη 19 Ιουνίου: 8.00- 13.00
  • Τετάρτη 20 Ιουνίου: 8.00- 14.00
  • Πέμπτη 21 Ιουνίου:  8.00- 14.00

Ολοκλήρωση εκδηλώσεων λήξης

Με την παράσταση «Λυσιστράτη» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις λήξης σχολικού έτους 2018-2019. Σε μια γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων οι μαθητές παρουσίασαν μια διασκευή της αρχαίας κωμωδίας, υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών των τμημάτων κ. Γλάρου Αντώνη και κ. Πολυχρονίδου Αναστασίας. Η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, στα μέλη του Δ.Σ. του οποίου μπορούν να απευθυνθούν όσοι ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν ένα αντίτυπο της εκδήλωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ τάξης

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ τάξης. Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, 8.00 μ.μ.

Πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η μουσικοχορευτική εκδήλωση του σχολείου μας, η οποία σηματοδότησε τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος γονέων και επισκεπτών, ενώ το μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα που είχαν επιμεληθεί οι εκπαιδευτικοί μουσικής και φυσικής αγωγής του σχολείου μας, κ. Μπούτα Βιργινία και κ. Πάττας Δημήτρης αντίστοιχα, απέσπασε τα συγχαρητήρια και το θερμότερο χειροκρότημα όλων των παρισταμένων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ τάξης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, οι μαθητές της Δ τάξης επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας, σε συνέχεια της επίσκεψης που λίγες μέρες πριν πραγματοποίησαν και οι μαθητές της ΣΤ τάξης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Συνάντηση γνωριμίας

Λειτουργία σχολείου την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Υπενθυμίζουμε πως αύριο, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω των απογευματινών εκδηλώσεων. Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό από 09.00-12.00 για συνεργασία γονέων με το Διευθυντή.

Μουσικοχορευτική εκδήλωση

Τετάρτη 13 Ιουνίου, 8.00 μ.μ.:  Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων. Παρακαλούνται οι μαθητές/μαθήτριες να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου μισή ώρα πριν την έναρξη (δηλαδή στις 7.30μ.μ.).

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Χαλκιδέων. Η επίσκεψη περιλάμβανε αναλυτική θεωρητική ενημέρωση για την ασφάλεια των μαθητών ως πεζών, συνεπιβατών σε οχήματα που οδηγούν ενήλικες αλλά και ως οδηγών των ιδίων με τα ποδήλατά τους. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων