Διαγωνισμός μίσθωσης σχολικού κυλικείου

tn_School-CanteenΗ Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου προκήρυξε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό  για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης σχολικών κυλικείων, μεταξύ των οποίων και του σχολείου μας.  Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής στο δημοτικό κατάστημα Κριεζών, στις 11 Σεπτεμβρίου 2017  στις 13.45

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης είναι δημοσιευμένο εδώ.

Ετικέτες: , ,

Ολοκλήρωση διδακτικού έτους

karavakiΟλοκληρώθηκε σήμερα το διδακτικό έτος 2016-2017. Από αύριο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα των καλοκαιριών διακοπών, έως και την 31η Αυγούστου 2017. Μέχρι τότε θα σταματήσουν και οι δημοσιεύσεις σε αυτό το ιστολόγιο, εκτός αν κατά το διάστημα αυτό προκύψουν ειδήσεις που θα απαιτούν τη γνωστοποίησή τους.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά το σχολείο κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (βλ Σελίδα Επικοινωνία).

Ετικέτες:

Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

givetakeΤην Τρίτη 20 Ιουνίου, παρουσία εκπαιδευτικών του σχολείου, αποσφραγίστηκε το κουτί στο οποίο συγκεντρώνονταν τα χρήματα προς βοήθεια της οικογένειας μαθητή του σχολείου μας της οποίας ο γονέας τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα. Το ποσό των συγκεντρωθέντων χρημάτων επιδόθηκε ιδιοχείρως από το Διευθυντή του σχολείου στη μητέρα της οικογένειας. Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων ευχαριστούμε όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια οικονομικής και ηθικής στήριξης μιας οικογένειας.

 

Ολοκλήρωση μαθημάτων σχ. έτους 2016-2017

daskalosΟλοκληρώθηκαν σήμερα τα μαθήματα για το διδακτικό έτος 2016-17, με την επίδοση της βαθμολογίας Γ΄τριμήνου και των τίτλων προόδου των μαθητών.

Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό για  τη διεκπεραίωση διάφορων υπηρεσιακών λειτουργιών τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  •  Παρασκευή 16 Ιουνίου: 08.00- 14.00
  • Δευτέρα 19 & Τρίτη 20 Ιουνίου: 08.00 – 14.00
  • Τετάρτη 21 Ιουνίου: 08.00 – 13.00

Ετικέτες:

DVD σχολικών παραστάσεων

dvdΒιντεοσκοπήθηκαν και είναι διαθέσιμα για δανεισμό και αντιγραφή τα DVD των ακόλουθων παραστάσεων:

  • Παραμυθο-μαγειρέματα, της Α τάξης
  • Ιστορίες με ουρά, της Β τάξης
  • Σώπα, δάσκαλε, της ΣΤ τάξης

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να ζητούν τα DVD από το Διευθυντή του σχολείου.

Επίσης, στους μαθητές της ΣΤ τάξης δόθηκε DVD με το σύνολο των φωτογραφιών που αποτυπώνουν τη συμμετοχή τους σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες κατά τα έξι χρόνια της φοίτησής τους στο σχολείο μας.

Ετικέτες:

Δράσεις ανακύκλωσης (χαρτιού-καπακιών-μπαταριών)

tn_P1000960Με τη λήξη των μαθημάτων ολοκληρώθηκε και η περίοδος συλλογής ανακυκλώσιμου χαρτιού. Σήμερα παραδόθηκαν τέσσερις (4) μεγασάκοι χαρτιού στον ανάδοχο του προγράμματος. Μεγάλο μέρος της ποσότητας του συλλεχθέντος χαρτιού προήλθε από την εκκαθάριση του αποθέματος του κέντρου διανομής βιβλίων που λειτουργεί στο σχολείο μας, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Απολογισμός εκδηλώσεων λήξης σχολικού έτους 2016-2017

Υλοποιήθηκαν επιτυχώς οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους.

tn_P1000567Η αρχή έγινε την Τετάρτη 7 Ιουνίου με την παράσταση «Το τραγούδι της Γης» από τους μαθητές της Δ τάξης που μας παρουσίασαν την προσπάθεια των παιδιών να νικήσουν το Δράκο της Αδιαφορίας που ευθύνεται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ευχαριστίες

thanksΕυχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την αγορά ενός radio-cd καθώς και για τη συμβολή του στην κάλυψη των αναγκών για την αγορά καρτελών που αξιοποιήθηκαν στην οργάνωση της σχολικής μας βιβλιοθήκης, η οποία θα λειτουργήσει κανονικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ετικέτες:

Παραμύθια με ουρά

 

Παραμύθια με ουρά

Οι μαθητές της Β τάξης θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 8.00 μ.μ. το θεατρικό δρώμενο με τίτλο Παραμύθια με ουρά

Παραμυθο-μαγειρέματα

Παραμυθο-μαγειρέματαΟι μαθητές της Α τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο με τίτλο Παραμυθο-μαγειρέματα για τα παιδιά του κόσμου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ.

Μια γιαγιά που λέει παραμύθια στα εγγόνια της. Μια σουσουράδα που ψάχνει φαγητό για τα παιδιά της. Το κουκί και το ρεβίθι που τσακώνονται στη βρύση, ενώ μια κοπέλα περιμένει να γεμίσει τη στάμνα της. Μια γριά στην αυλή του σπιτιού της. Ένας μπακάλης, ένας φούρναρης, ένας μανάβης και ένας χασάπης που κοιτούν τη δουλειά τους. Δυο παιδιά που πεινούν και ζητούν φαγητό. Ένας μάγειρας χωρίς τατουάζ στα χέρια. Ένα παιδί με μαγικά φασόλια. Ένας ικανός κλέφτης και ένας ατρόμητος ιππότης. Μια μάγισσα και ένας τραγουδιστής. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων