Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική επίσκεψη της 16-02-2018

Ώρα συγκέντρωσης: 07.15

Ώρα αναχώρησης: 07.30.

Η ώρα θα τηρηθεί απαρέγκλιτα για να μην εκτραπεί ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων.

Εκτιμώμενη ώρα επιστροφής: 15.00

Αν την ημέρα της επίσκεψης κάποιος μαθητής είναι ασθενής και δεν μπορεί να συμμετάσχει, παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνήσουν πριν την ώρα της αναχώρησης με το σχολείο και να ενημερώσουν για την απουσία του. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Βράβευση επιτυχόντων διαγωνισμού Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας θα απονείμει τα αριστεία στους μαθητές του Νομού που διακρίθηκαν στον 11ο  πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών « Μικρός Ευκλείδης» της ΕΜΕ των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού  της 10ης Μαρτίου 2017 . Η απονομή για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου θα γίνει στο Αλιβέρι σε ειδική εκδήλωση το Μάιο, σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί προσεχώς. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επικαιροποίηση εγγραφών Ολοήμερου Προγράμματος

Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 που καθορίζει τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων, κατά το β’ δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου και το α’ δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου πρέπει να επικαιροποιείται η εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα να συμπληρώσουν την αίτηση επικαιροποίησης της εγγραφής του/των παιδιού/ών τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και να την επιστρέψουν στο σχολείο (έως) την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο Διευθυντή του σχολείου.

Ετικέτες:

Ακύρωση προγραμματισμένης επίσκεψης

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη 13-02-2018 επίσκεψη των μαθητών των Ε & ΣΤ τάξεων στη Χαλκίδα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Πλούτος» ακυρώνεται. Ενημερωθήκαμε σήμερα από το θίασο πως, λόγω οικονομοτεχνικών προβλημάτων, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την παράσταση στη Χαλκίδα.

Βιβλία σε ρόδες

Σήμερα παραλάβαμε ένα νέο σάκο από το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας « ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ». Η θεματολογία του σάκου είναι «Περιβάλλον» και θα αξιοποιηθεί από τους μαθητές του Α1 τμήματος και της Β τάξης στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα…». Ο σάκος περιέχει 26 βιβλία μυθοπλασίας, λογοτεχνίας και γνώσεων, όμορφα εικονογραφημένα, κατάλληλα για το επίπεδο αναγνωστικής ικανότητας των μαθητών της Β΄ τάξης (στην Α΄ η ανάγνωση των βιβλίων που θα επιλεγούν θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Ε & ΣΤ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 στη Χαλκίδα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Πλούτος» στο θέατρο «Παπαδημητρίου». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Λειτουργία του σχολείου την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν λειτουργούν την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών. Την ημέρα αυτή θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15- 8.30 και, αφού μεταβούν με τους εκπαιδευτικούς στην εκκλησία, θα επιστρέψουν στο σχολείο, από όπου θα αποχωρήσουν κατά το διάστημα 10.00 – 10.15. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή. Το δρομολόγιο του λεωφορείου για τους μετακινούμενους μαθητές την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε ημέρα (08.00 & 14.00).

Δράσεις ανακύκλωσης

Το σχολείο μας συνεχίζει την περσινή προσπάθειά του για τη συλλογή οικιακών τηγανελαίων προς ανακύκλωση. Το τηγανέλαιο που συλλέγεται θα δοθεί προς ανακύκλωση σε πιστοποιημένη εταιρεία, ενώ θα υπάρχει και ανταποδοτικό όφελος για το σχολείο, που ανέρχεται στα 0,30€ ανά κιλό. Ο κάδος συλλογής βρίσκεται στο χώρο του ισογείου, απέναντι από την κεντρική είσοδο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πιστοποίηση μαθησιακών δυσκολιών

Ο κατάλογος των πιστοποιημένων δομών του Υπουργείου Υγείας για τη διάγνωση και την πιστοποίηση μαθησιακών δυσκολιών παρατίθεται στο ακόλουθο αρχείο.

Pistop_Kentra_Axiologisi_Math_Dyskolies_2018

Ετικέτες:

Κοπή βασιλόπιτας

Με φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την ενεργό συμμετοχή γονέων ετοιμάστηκαν χειροποίητες, σπιτικές βασιλόπιτες, ισάριθμες των τμημάτων του σχολείου, καθώς και μία για τους εκπαιδευτικούς. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα τμήματα, ενώ για τους τυχερούς μαθητές είχεπροβλεφθεί ως δώρο ένα βιβλίο κατάλληλο για την ηλικία τους, καθώς και ένα δώρο για τον τυχερό εκπαιδευτικό.

Οι τυχεροί μαθητές ανά τάξη/τμήμα ήταν οι ακόλουθοι: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων