Λειτουργία σχολικών μονάδων ενόψει των εκλογών

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ασφαλώς ποδηλατώ: ενημερωτική παρουσίαση

Την Παρασκευή 17-05-2019 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών του σχολείου μας  σχετικά με την αθλητική και ψυχαγωγική ποδηλασία από τον κ. Λυκούδη Γεράσιμο, αθλητή και προπονητή του ποδηλατικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Ο κ. Λυκούδης παρουσίασε στους μαθητές δυο είδη ποδηλάτων («ΜΒ» και «κούρσα»), επεσήμανε τα βασικά σημεία προετοιμασίας και ασφάλειας του αναβάτη πριν και κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, ενώ παρέθεσε και ορισμένες λεπτομέρειες από τις εμπειρίες του σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων (ενδεικτικά εδώ και εδώ). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αναβολή ποδηλατοδρομίας

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι λόγω έκτακτου κωλύματος, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 19-05-2019 ποδηλατοδρομία που διοργάνωναν από κοινού οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το μήνυμα αυτό σε όσους θεωρείτε ότι μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για το αν θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία ή θα ματαιωθεί.

Ενημερωτικές δράσεις για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου

Για το μήνα Μάιο έχουμε προγραμματίσει ορισμένες δράσεις με θέμα την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με το ποδηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου και την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, αύριο Παρασκευή 17-05-2019 θα γίνει μια ενημερωτική παρουσίαση στους μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων με θέμα την αθλητική και ψυχαγωγική χρήση του ποδηλάτου.

Παράλληλα με τη δράση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ενημέρωσης όλων των μαθητών του σχολείου για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου με τη χρήση κατάλληλου οπτικοακουστικού υλικού, ενώ έχει προγραμματιστεί και ενημερωτική παρέμβαση προς τους μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων από αξιωματικό της υπηρεσίας Τροχαίας του Α.Τ. Αλιβερίου.

Λειτουργία του σχολείου έως και τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Τετάρτη 5 Ιουνίου: Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω άδειας των εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση.
  • Τετάρτη 12 Ιουνίου – 7.30 μ.μ.: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ΄ τάξης.
  • Παρασκευή 14 Ιουνίου – 9.00 π.μ.: Επίδοση βαθμολογίας Γ΄ τριμήνου και τίτλων προόδου μαθητών.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος για το σχολικό έτος 2019-2020

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί καθημερινά από τη λήξη των μαθημάτων (13.15) έως τις 16.00 με δυνατή ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης και στις 15.00. Στο πρόγραμμα κάθε ημέρας αντιστοιχούν 2 ώρες μαθήματος καθώς και ώρα φαγητού- χαλάρωσης.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ενημερωτική εκδήλωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αναβολή προγραμματισμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης

Εξαιτίας της πρόγνωσης δυσμενών καιρικών συνθηκών και της αυξημένης συμμετοχής μαθητών που κατέστησε αναγκαίο  τον επαναπροσδιορισμό του μεταφορικού μέσου, η προγραμματισμένη για την Τρίτη 14-05-2019 επίσκεψη των μαθητών των Γ & Δ τάξεων στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναβάλλεται και μετατίθεται για την Τρίτη 21-05-2019.

Πρόσκληση στην 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοδρομία

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου σας προσκαλούν στην 1η Μαθητική Διασχολική Ποδηλατοδρομία, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 10.00 π.μ. Η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί είναι στον παραλιακό δρόμο του Αλιβερίου, με αφετηρία και τερματισμό την παραλία “Ρίφι” (κατευθυνόμενοι από Κάραβο, μετά την “Παναγίτσα” αριστερά στην αρχή του πλατώματος με τους ευκαλύπτους) και ενδιάμεσο σταθμό ανασυγκρότησης την παραλία “Ποντικού”. Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 5 χιλιομέτρων (2,5 + 2,5), χωρίς να είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες η ολοκλήρωσή της, καθώς μπορούν να επιστρέψουν σε όποιο σημείο επιθυμούν. Ο δρόμος είναι ομαλός, χωρίς υψομετρικές διαφορές, καθιστώντας την ολοκλήρωση εύκολη για συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Γ & Δ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα Αττικής. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του τριμηνιαίου προγραμματισμού διδακτικών επισκέψεων των τάξεων. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων