Επίσκεψη στον πολυχώρο «Χάνι»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη των μαθητών των Α, Β & Γ τάξεων στον πολυχώρο «Χάνι» στα Χάνια Αυλωναρίου. Οι μαθητές παρακολούθησαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ψωμί, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και, αφού κερδίσαμε επάξια τον τίτλο του πιο «θορυβώδους» σχολείου που επισκέφτηκε το χώρο αυτό τη φετινή σχολική χρονιά, επιστρέψαμε με ασφάλεια πίσω στο σχολείο μας.

Με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διδακτικών επισκέψεων  της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για τις τάξεις Α, Β & Γ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ολοκλήρωση εγγραφών μαθητών/μαθητριών Α’ τάξης σχ. έτους 2018-2019

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για την Α’ τάξη του σχολ. έτους 2018-2019. Παραμένει σε εξέλιξη έως και τις 12 Ιουνίου η διαδικασία εγγραφών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Ετικέτες:

Πρόσκληση για συμμετοχή σε φιλανθρωπική δράση

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου αποφάσισε να στηρίξει τον 3ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που θα γίνει την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στην Παραλία Κύμης, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και δωρεά ενός αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Κύμης. Για το σκοπό αυτό σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, προμηθευόμενοι το αγωνιστικό ομότιτλο μπουζάκι του αγώνα «Αγαπώ και Πράττω» που κοστίζει 5€ και αποτελεί το βασικό έσοδο των διοργανωτών για την επίτευξη του στόχου αγοράς του αξονικού τομογράφου. Το μπλουζάκι αυτό μπορεί να φορεθεί στο σχολείο στις μουσικοχορευτικές δραστηριότητες  των μαθητών κατά την ημέρα της εκδήλωσης λήξης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος για το σχολικό έτος 2018-2019

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί καθημερινά από τη λήξη των μαθημάτων (13.15) έως τις 16.00 με δυνατή ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης και στις 15.00. Στο πρόγραμμα κάθε ημέρας αντιστοιχούν 2 ώρες μαθήματος καθώς και ώρα φαγητού- χαλάρωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αυλωνάρι

Οι εκπαιδευτικοί των Α, Β & Γ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018  στον πολυχώρο «Χάνι» στο Αυλωνάρι. Εκεί θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το ψωμί και θα συμμετάσχουν σε σχετικές δραστηριότητες παρασκευής προϊόντων ζύμης (θα ζυμώσουν και θα πλάσουν δικά τους αρτοσκευάσματα, τα οποία αφού ψηθούν θα προσφερθούν στους μαθητές να τα καταναλώσουν). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Ε & ΣΤ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα Αττικής. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εισαγωγή μαθητών στην Α Γυμνασίου Μουσικών Σχολείων

Στην Α ́ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α ́ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων.

Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) για το σχολικό έτος 2018-2019, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους  από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2018. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αρχείο βιντεοσκόπησης εορτής 25ης Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε πως υπάρχει διαθέσιμο το ψηφιακό αρχείο της παράστασης της Ε΄ τάξης για την 25η Μαρτίου. Λόγω του μεγάλου μεγέθους (8,8 GB), το αρχείο μπορεί να εγγραφεί μόνο σε φορητό αποθηκευτικό μέσο (μνήμη USB). Όποιος ενδιαφέρεται, ας απευθυνθεί στο Διευθυντή του σχολείου.

Ενημερωτική παρέμβαση σε μαθητές & γονείς

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική παρέμβαση από τον παιδίατρο κ. Δημήτρη Σπύρου με θέμα την παιδική παχυσαρκία και τους τρόπους καταπολέμησής της. Την ομιλία θα παρακολουθήσουν οι μαθητές του σχολείου καθώς και όσοι γονείς επιθυμούν να παρίστανται. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εγγραφές Α΄ τάξης 2018-2019

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων