Μια υπέροχη ημέρα!

Την Τετάρτη στις 22/05/2019 πραγματοποιήσαμε την εκδρομούλα μας. Η χαρά και ο ενθουσιασμός των μαθητών μας , δεν περιγράφεται!!!! Παίξαμε, γελάσαμε, φάγαμε και φύγαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη!

 

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Πασχαλινές Κατασκευές

Οι μαθητές μας έφτιαξαν πασχαλινές κατασκευές μαζί με τις δασκάλες τους, αφού τις γεμίσαμε με λιχουδιές, τις πήραν ως αποχαιρετιστήριο δώρο για τις διακοπές του Πάσχα!

!  » Διαβάστε όλο το άρθρο

6 Μαρτίου : Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ή  όπως είναι ευρέως γνωστή» Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Bullying» μιλήσαμε στους μαθητές μας για το τι είναι ο σχολικός εκφοβισμός, πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα υπόλοιπα παιδιά και όλοι μαζί φτιάξαμε μια αφίσα.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας. Όλοι οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη γιορτή που διοργανώθηκε από όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στο Αλιβέρι

Για 5η συνεχή χρονιά   το Κέντρο Λόγου Έργου Μάθησης «Παιδί και Λόγος» θα πραγματοποιήσει  την Κυριακή (31-03-2019) και ώρα 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου εκδήλωση με θέμα τον αυτισμό! Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ευχαριστίες!

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του σχολείου μας στις 08/02/2019  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου , με θέμα : «Παιδιά με αναπτυξιακές και άλλες δυσκολίες, πόσο εύκολη είναι η ψυχοσυναισθηματική τους φροντίδα;».

Την ομίλια προλόγισε  η Εκπαιδευτικός μας  Κα Καράγγιουλη Ελένη -Κοινωνική Λειτουργός, δίνοντας το βήμα  στον  Πρόεδρο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο