Αρχείο για "Αύγουστος, 2020"

Νέο Ιστολόγιο

Από 28-08-2020 σταμάτησε η ενημέρωση αυτού του ιστολογίου. Για να παρακολουθήσετε τα νέα του σχολείου μας, επισκεφτείτε το νέο μας ιστολόγιο στην ακόλουθη διεύθυνση: 

https://blogs.sch.gr/deutero/

Νέο Ιστολόγιο Ενημέρωσης

Τον Σεπτέμβριο του 2011 δημιουργήθηκε το παρόν ιστολόγιο ενημέρωσης. Για όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε το βασικό μέσο ενημέρωσης και προβολής των δραστηριοτήτων του σχολείου μας, μαζί με τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα. Το ιστολόγιο φιλοξενείται στους διακομιστές του Σχολικού Δικτύου με επιλεγόμενο θέμα το Arclite, που όμως στο διάστημα αυτό έδειξε την ηλικία του, καθώς δεν είναι συμβατό με φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.

Καθώς η αλλαγή θέματος στο υπάρχον ιστολόγιο θα ανέτρεπε την εμφάνιση άρθρων, φωτογραφικών και του συνόλου του δημοσιευμένου υλικού, επιλέξαμε να μεταβούμε σε ένα νέο ιστολόγιο, με νέο θέμα, που αφενός είναι πλήρως συμβατό με φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, αφετέρου ενσωματώνει νέα λειτουργικότητα στην επιλεκτική προβολή άρθρων.

Το νέο μας ιστολόγιο βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:  https://blogs.sch.gr/deutero/

Το παρόν ιστολόγιο θα παραμείνει στη διεύθυνση αυτή, με το σύνολο του υλικού που είναι αναρτημένο.

ΣΤ τάξη 2019-2020

Στα email των γονέων των μαθητών που αποφοίτησαν από την ΣΤ τάξη κατά το τρέχον σχολικό έτος, έχει αποσταλεί ένα ενδιαφέρον μήνυμα. Παρακαλούμε διαβάστε τα email σας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση