Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!

Οι δημοσιεύσεις στο προσωπικό αυτό ιστολόγιο, αποτελούν -στο μεγαλύτερο μέρος τους- υλικό των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού προγράμματος, όπως αυτό εφαρμόζεται από εμένα στο 9ο Nηπιαγωγείο Ελευθερίου – Κορδελιού, όπου εργάζομαι.

Κατ’ επέκταση, το υλικό αυτό συνδέεται και αποτελεί αρχή ή συνέχεια των δημοσιεύσεων του ιστολόγιου του 9ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου – Κορδελιού, https://blogs.sch.gr/9nipele/ και συγκεκριμένα αυτών του τμήματος 1 (πρώην κλασικoύ 1 τμήματος).

Η ανάρτηση του υλικού αποβλέπει

 • στην εκπαιδευτική χρήση και στην εφαρμογή του στη διδακτική πρακτική
 • στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτικών
 • να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με το υλικό, που ήδη έχουν γνωρίσει κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας
 • να φέρει τα παιδιά σε επαφή με νέο υλικό και παιχνίδια μέσω της σελίδας “Σελίδες για παιδιά
 • να οδηγήσει στην επικοινωνία με τους γονείς των νηπίων και στην ενημέρωσή τους σχετικά με  το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου, αλλά και με γενικότερα θέματα που τους αφορούν, όπως αυτά παρουσιάζονται στη σελίδα “Θέματα για γονείς

και τέλος

 • να παρουσιάσει κάποια γενικότερα θέματα που αφορούν το νηπιαγωγείο και την εκπαίδευση.

Τα πρώτα βήματα του ιστολόγιου αυτού άρχισαν τον Μάρτιο του 2011.

Καλή πλοήγηση!

Βάσω Πλιάτσικα

2 σχόλια

 1. Βάσω καλησπέρα,
  Ευχαριστώ πολύ που πρόσθεσες τη σελίδα μου Πλαστελίνη στο blog σου. Περιηγήθηκα στη σελίδα σου και έχεις πολύ ωραίο υλικό και σκοπεύω να σε προσθέσω και εγώ!!
  Καλή συνέχεια και καλή δύναμη, γιατί το έχετε πολύ ανάγκη ειδικά αυτό το διάστημα οι νηπιαγωγοί.
  Φιλικά
  Φ.Δ.

  1. Φωτεινή ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όπως και που με συμπεριέλαβες στην μπλογκόσφαιρά σου! Έχω αυτή τη συνήθεια… Μόλις μου αρέσει κάτι πολύ, όπως τώρα η σελίδα σου (που και μόνο από το όνομά της φαντάζει δημιουργική) το προσθέτω στους συνδέσμους του ιστολόγιου. Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Τις χρειαζόμαστε! Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στα όμορφα Χανιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *