Ώρα για παιχνίδι!

Αγαπημένα μου παιδιά,  Πριν ξεκινήσουμε τα παιχνίδια θέλω να σας ξεναγήσω στο ιστολόγιο. Τα θέματα των άρθρων είναι χωρισμένα σε τάξεις (Κατηγορίες) και σε ενότητες της μουσικής (Ετικέτες). Εσείς μπορείτε να διαλέξετε δραστηριότητα που αντιστοιχεί στην τάξης σας, ή να ασχοληθείτε -κυρίως οι μεγαλύτεροι μαθητές/τριές- με όλες τις δραστηριότητες. Παράλληλα μπορείτε να επισκέπτεσθε τη Σελίδα…Συνέχεια ανάγνωσης Ώρα για παιχνίδι!

Συναισθήματα στη μουσική, την τέχνη και την καθημερινή ζωή

Μεταφερθείτε στο αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων «Φωτόδεντρο» και εξερευνήστε τις σχέσεις μουσικής και συναισθημάτων επιλέγοντας το μαθησιακό αντικείμενο «Συναισθήματα στη μουσική, την τέχνη και την καθημερινή ζωή» Οδηγίες για τη διαφάνεια 5: Στη στήλη «κλίμακα» γράφουμε «μείζονα» αν η μουσική ακούγεται χαρούμενη και «ελάσσονα» αν η μουσική ακούγεται λυπημένη. Στη στήλη «αρμονία» γράφουμε «συμφωνία» αν η…Συνέχεια ανάγνωσης Συναισθήματα στη μουσική, την τέχνη και την καθημερινή ζωή

Μια βόλτα στο δάσος

Πατώντας επάνω στην εικόνα που ακολουθεί θα μεταφερθείτε στο μαθησιακό αντικείμενο «Μια βόλτα στο δάσος» από το αποθετήριο Φωτόδεντρο.  Με φαντασία και παρατηρητικότητα ακολούθησε τις οδηγίες που εμφανίζονται κάθε φορά, πατώντας τον αντίστοιχο αριθμό από το 1 μέχρι το 8. Καλή διασκέδαση!