ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ: ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ,ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ, ΘΕΑΜΑΤΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ…. Επιλογές και προτάσεις της ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

https://padlet.com/bmihxr/919ik2ftajx0rbme

Αποκλειστικά για εκπαιδευτική χρήση και την υποστήριξη της Εξ Αποστάσεως Σχολικής Εκπαίδευσης

ΕΛΕΥΘΕΡΟ Πίνακας αναρτήσεων υλικού για την εξ αποστάσεως επικοινωνία, υποστήριξη και συνεργασία μεταξύ της ΣΕΕ ΠΕ 60 και των Εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης αρμοδιότητας της Β’ Αθήνας

 

Προσοχή: Δίπλα σε κάθε στήλη υπάρχει η δυνατότητα (scroll down) να προχωράτε στις επόμενες ή τις προηγούμενες αναρτήσεις.   Για να εισέλθετε στο περιβάλλον της εφαρμογής padlet, πατήστε στην εικόνα ή/και  εδώ

Το υλικό του πίνακα ανανεώνεται συνεχώς και είναι διαθέσιμο στην τελευταία του μορφή. Εξερευνήστε το και με οριζόντια  ράβδο μετακύλισης  στο κάτω μέρος του περιβάλλοντος της εφαρμογής (οθόνη).

Η εφαρμογή συνοδεύει τις οδηγίες για τη σύνθεση δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών από τους γονείς τους στο σπίτι και τα παραδείγματα αξιοποίησης του υλικού με σημείο αφετηρίας ένα βιβλίο, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μία ταινία, ένα εικαστικό έργο, μία φωτογραφία … .

2o ΠΕΚΕΣ Αττικής / Α.Π. 571/06.04.2020, με θέμα: «Διαβίβαση εγγράφου σχετικά με το σχεδιασμό και την οργάνωση του εκπαιδευτικού υλικού στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για μαθητές του Νηπιαγωγείου»

 

Βουτιά στον κόσμο του βιβλίου

Κουράκη, Χρύσα. Δραστηριότητες Φιλαναγνωσίας για τη Γνωριμία με το Βιβλίο.
Οδηγός για Εκπαιδευτικούς, Αθήνα 2018Λήψη αρχείου

Φτιάχνουμε Έργα Τέχνης παρέα με δεκαοχτώ καλλιτέχνες!Λήψη αρχείου

Γιατί αν δεν ξέρουν οι καλλιτέχνες από τέχνη… ποιος ξέρει;

Στη Nitra είμαστε όλη μέρα με καλλιτέχνες που μας φέρνουν ωραίους πίνακες ζωγραφικής και άλλα έργα τέχνης για να βάλουμε στους τοίχους! Και ξέρεις πόσες ιδέες έχουν οι καλλιτέχνες; Πόσα πράγματα σκαρώνουν και φτιάχνουν; Τώρα λοιπόν που περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, τους ζητήσαμε να σκεφτούν ένα ωραίο έργο τέχνης, μια ωραία χειροτεχνία να κάνουμε μαζί!

Για αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια ενός μεγάλου! Μπορεί να είναι η μαμά ή ο μπαμπάς, άλλωστε πολλά από αυτά είναι για να τα κάνετε μαζί!!

Ελπίζουμε να περάσεις όμορφα & μην ξεχάσεις να πεις τη μαμά και το μπαμπά να μας τα στείλετε και εμάς να τα δούμε! Οι καλλιτέχνες θα χαρούν πολύ!

Ας μάθουμε περισσότερα για το πρόγραμμα Erasmus +. Τα δέκα βασικά βήματα και κάποιοι από τους οδηγούς για την ενημέρωσή μας.Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου