Εκτύπωσέ το Σελίδα

Γεια σας…

 Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ! 

    Ενημέρωση για την «Εκπαίδευση από απόσταση» στο link ΕΔΩ !

 

xelona

Προστατέψτε τη ζωή…

 

     Έφτιαξα αυτό το τόπο για να οργανώσω και να παρουσιάσω υλικό που έχω δημιουργήσει στη δουλειά μου. Υλικό που σχετίζεται με τη Φυσική, τη Χημεία και τα Μαθηματικά.

     Επιπλέον δείχνω και μια δραστηριότητα που έχω αναπτύξει στη πληροφορική -αυτοδίδακτος ή πιο σωστά με λίγα σεμινάρια σε Access, ‘γλώσσα’  SQL  και  Visual Basic στο ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης. Ξόδεψα πολύ χρόνο και ενέργεια ασχολούμενος με βάσεις δεδομένων.

Η συμμετοχή μου στο ms-office/forum ήταν και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σπουδαία για μένα. Βοηθήθηκα τα μέγιστα  και βοήθησα όσο μπορούσα.

skanz

Προστατέψτε το περιβάλλον…

Πέρα από τις βάσεις δεδομένων, ασχολήθηκα και με ιστοσελίδες (Joomla) & blog (wordpress). Κράτησα σημειώσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και να ξεκινήσετε την δική σας πορεία.

Από νωρίς έδειξα ενδιαφέρον σε αρκετές από τις υπηρεσίες του Πανελλήνιο Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.). Έχω γράψει  σχετικά άρθρα για την «Ηλεκτρονική τάξη» eClass, για τα blogs WordPress, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, …

Δείτε επίσης σημειώσεις μου για την internet υπηρεσία DropBox,

Τα τελευταία 4-5 χρόνια διδάσκω σε γυμνάσιο. Έγραψα αρκετή Φυσική και μαθηματικά. Μένει μια εκκρεμότητα, να γράψω τη φυσική της Α’ λυκείου και τη φυσική της Γ’ κατεύθυνσης. Έχω το υλικό και την εμπειρία μιας και εργάστηκα στα ΓΕΛ περίπου 30 χρόνια…

.

Φυτά και έντομα … (Hμέρα περιβάλλοντος)

.

Αστείες φωτογραφίες με ζώα…

Πηγή protagon 17_11_2020

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων