“…και μετά θα πάει στα εγγόνια μας” – βράβευση

με εκπαιδευτικούς

Τη σχολική χρονιά 2014-15 δημιουργήσαμε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα: “…και μετά θα πάει στα εγγόνια μας”. Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε μια αρχιετκτονική που χάνεται στον χρόνο, στα χωριάτικα σπίτια και στα αρχοντικά της Ποσειδωνίας. Οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ τάξης αναζήτησαν πληροφορίες, δημιούργησαν ερωτηματολόγια, παρουσιάσεις, εννοιολογικούς χάρτες και φωτογράφησαν, βιντεοσκόπησαν, έπαιξαν μουσική.

Για το ντοκιμαντέρ, πέραν από τα θέματα που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Πληροφορικής, συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Μαριάννα Βακονδίου, Θανάσης Κουβαλάκης, Μαρίνα Παπαδοπούλου τους οποίους κι ευχαριστώ.

award105award108award103

Σχετικό άρθρο: “…και μετά θα πάει στα εγγόνια μας”

Το ντοκιμαντέρ αυτό που δημιούργησε η κινηματογραφική ομάδα της Δ’ τάξης του σχολείου μας βραβεύτηκε στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών ταινιών μικρού μήκους για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση, η οποία δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με τα παιδιά, από τη μουσικό του σχολείου μας Μαρίνα Παπαδοπούλου.

Στις 11 Μαΐου 2015 η δασκάλα της τάξης και υπεύθυνη του προγράμματος Μαριάννα Βακονδίου μαζί με κάποια παιδιά και τους γονείς τους πήγαν στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και παρέλαβαν τα βραβεία για την Κινηματογραφική ομάδα.

Συγχαρητήρια!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *