1ος διαγωνισμός ρομποτικής στο Δημοτικό

2014-15 με εκπαιδευτικούς ρομποτική

Στη Σύρο στις 20/1/2015 και στο χώρο του ΚΕ.ΠΛΗΝΕΤ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα «1ος πανελλήνιος Διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού». Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο κ.Σομαλακίδης, εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού WRO Hellas. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, με τηλεδιάσκεψη, και εκπαιδευτικοί από τη Νάξο και τη Σαντορίνη και παρευρέθηκε επίσης η κ.Αγγέλαινα, σχολική σύμβουλος της Πληροφορικής.

Στο διαγωνισμό ρομποτικής, τα παιδιά θα συνδυάσουν γνώσεις μηχανικής με γνώσεις προγραμματισμού  – ιδιαίτερα στο Scratch – και πάνω απ’ όλα αναπτύσσοντας τη φαντασία τους και τη συνεργατική τους διάθεση.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση