Ευχές και στόχοι για το 2018.

 

Χρόνια Πολλά,

Δημιουργικά & Ευτυχισμένα,

με καλύτερη επικοινωνία,

περισσότερη συνεργασία,

ανθρωπιά & αλληλεγγύη!

 

Αγαπητοί φίλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

το ιστολόγιο «Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Μαθηματικά» συμπλήρωσε 300 χιλιάδες επισκέψεις, με 500 άρθρα και 150 σχόλια, αντανακλώντας το ενδιαφέρον  σας αλλά και το μεράκι και την αγάπη μου για την Εκπαίδευση, τη  Διδασκαλία και τα Μαθηματικά.

Πιστεύω ότι μέχρι σήμερα το ιστολόγιο αυτό επιτυγχάνει το στόχο του που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τα σημαντικότερα θέματα της εκπαιδευτικής επικαιρότητας, η διάδοση αξιόλογων άρθρων, βίντεο και εικόνων που σχετίζονται με θέματα Μαθηματικών, διδακτικής και παιδαγωγικών, και η παροχή χρήσιμου υλικού στα σχολικά Μαθηματικά. 

Κύριος σκοπός του ιστολογίου είναι να υπηρετεί την ψηφιακή ενημέρωση, την επικοινωνία και την αυτομόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στο μέλλον θα επιδιώξουμε μεγαλύτερο άνοιγμα στην εκπαιδευτική κοινότητα με ευρύτερη συμμετοχή των επισκεπτών, με ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, με κατάθεση προτάσεων και ιδεών, με καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία!

Επίσης, οι συνάδελφοι Μαθηματικοί που θέλουν να δημοσιοποιήσουν την εργασία τους (φυλλάδια, ασκήσεις, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας κλπ.) μπορούν μέσω του ιστολογίου να τη διαθέσουν στη μαθηματική κοινότητα. Η προσφορά στους άλλους, αφενός μας δίνει ικανοποίηση αφετέρου μας παρέχει τη δυνατότητα μέσω της ανατροφοδότησης να κάνουμε κάτι που είναι καλό ακόμα καλύτερο!

Αποχαιρετώντας το 2017 και καλωσορίζοντας το 2018 …

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

Ισίδωρος Γλαβάς,

διαχειριστής του ιστολογίου

Χωρίς σχόλια

  1. Αγαπητέ συνάδελφε και φίλε Ισίδωρε, σου εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο σου!

  2. Το ιστολόγιο σας είναι από τα καλύτερα εκπαιδευτικά blogs γι αυτό και το επισκέπτομαι τακτικά. Περιέχει ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την εκπαίδευση, χρήσιμα για κάθε γονέα και για κάθε εκπαιδευτικό.
    Σας εύχομαι καλή χρονιά !

  3. Ευτυχισμένο και χαρούμενο το 2018 !
    Επισημαίνω ότι προκειμένου το ιστολόγιο να γίνει περισσότερο χρήσιμο στην εκπαιδευτική κοινότητα χρειάζεται η συμμετοχή όλων των επισκεπτών του με οποιονδήποτε εποικοδομητικό τρόπο θέλει ο καθένας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.