ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Μαρ 202023

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης ότι τους έχει αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με αναλυτικές οδηγίες για τη δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών και μαθητριών μας στη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Παρακαλούμε τους γονείς / κηδεμόνες να μεριμνήσουν αρχικά το συντομότερο δυνατόν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/. Έπειτα, θα πρέπει να φροντίσουν για την αποστολή της διεύθυνσης email του νέου μαθητικού λογαριασμού που θα δημιουργηθεί στο ΠΣΔ σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν αποσταλεί στα email τους. Με την ολοκλήρωση των δύο αυτών ενεργειών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι, στην καταχώρηση του σχολείου θα πρέπει να πληκτρολογήσετε (με κεφαλαία ελληνικά) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ και ότι ο Αριθμός Μητρώου των μαθητών και των μαθητριών μας αναγράφεται στους ελέγχους προόδου (οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών των Α’ και Β’ τάξεων θα ενημερωθούν από τον Διευθυντή του σχολείου μας). Για τυχόν απορίες ή/και διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email του σχολείου μας: mail@dimefxein.mag.sch.gr

από κάτω από: Τα Νέα του Σχολείου - School News| με ετικέτα , , ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ημερολόγιο – Calendar

Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης

Σαν σήμερα

4/10/1908: Η Κρήτη επαναστατεί και κηρύσσει την ένωσή της με την Ελλάδα, η οποία, όμως, θα έρθει τέσσερα χρόνια αργότερα.

4/10/: Παγκόσμια Ημέρα Ζώων
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων καθιερώθηκε ως ένας τρόπος ευαισθητοποίησης όλων μας για τα δικαιώματα των ζώων. Αυτά αναφέρονται στην Διακήρυξη των δικαιωμάτων των ζώων.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Παίζουμε σκάκι; Let’s play chess!

Αρχείο – Archives



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων