Δημιουργώντας … Στο Νηπιαγωγείο

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Οι μικροί Αϊνστάιν

Σεπ 20145

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τη χρήση των τραγουδιών της παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής «Οι μικροί Αϊνστάιν». Σε καθημερινή βάση η αρχή των δράσεων μας γίνεται με το τραγούδι εισαγωγής της παραπάνω σειράς, ενώ το τέλος της μέρας μας κλείνει με το αντίστοιχο τραγούδι τέλους. Μπορείτε να δείτε κάποια από τα επεισόδια 1-59 Εδώ και τους στίχους εισαγωγής και τέλους Εδώ.

Κάθε ιστορία μπορεί να αποτελεί θέμα προς μελέτη αυτόνομα ή ταυτόχρονα με άλλα θέματα μελέτης και να γίνεται και μουσικοκινητική μεταφορά της.

Επιπρόσθετα, σκεφτήκαμε με βάση το παραπάνω να δημιουργήσουμε και το παρουσιολόγιο μας. Στηριζόμενοι στην ιδέα του ιστολογίου  kidsactivities.gr, με τίτλο  “Το όνομα μου ανέβηκε στον ουρανό και πήρε μαζί του το γράμμα μου το αρχικό!”, δημιουργήσαμε τα δικά μας αρχεία ως εξής: Αρχικά, Συννεφάκια, Αεροπλανάκια, Αεροπλανάκια στο σπίτι  & Αεροπλανάκια σε δράση.

Σε συνδυασμό με το παρουσιολόγιο μπορούμε να κάνουμε και Δραστηριότητες σχετικές με το όνομα μου που προτείνονται επίσης στο ίδιο ιστολόγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων