Επισήμανση σχετικά με τον τρόπο δήλωσης της διδαχθείσας ύλης στο πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα Πληροφορική της Γ΄ ΓΕΛ από τη Σ.Ε.Ε. Πληροφορικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Παρότι είναι σεβαστός κάθε τρόπος διαχείρισης της ύλης από τους διδάσκοντες, εκτιμώ ότι φέτος λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης που διανύουμε, καλό είναι να ακολουθείται η ίδια σειρά από όλους (η σειρά που προτείνει το ΙΕΠ στις Οδηγίες διδασκαλίας για το μάθημα Πληροφορική κατά το σχολικό έτος 2020-2021) ώστε -για κάθε ενδεχόμενο- να υπάρχει κατά το δυνατόν ομοιομορφία στη διδασκαλία και να γνωρίζουμε τι έχει διδαχθεί.

Παρακαλώ να δηλώνετε την ύλη που έχετε διδάξει στο μάθημα «Πληροφορική» της Γ΄ ΓΕΛ αναφέροντας τον Α/Α των Οδηγιών του ΙΕΠ (για το Βιβλίο 1 – ΑΕΠΠ καθώς και για το Βιβλίο 2 – Συμπληρωματικό στις αντίστοιχες στήλες) που βρίσκεται μπροστά από την ενότητα στην οποία βρίσκεστε.

Για παράδειγμα, αν κάποιος βρίσκεται στην παράγραφο 3.5 του ΑΕΕΠ θα δηλώσει Α/Α 31 (οδηγίες ΙΕΠ) ή στην παράγραφο 5.2.3 του Συμπληρωματικού θα δηλώσει Α/Α 23 (οδηγίες ΙΕΠ).

Παραμένοντας στη διάθεσή σας, εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη!

Με εκτίμηση

Παναγιώτα Παπαλεωνίδα

Σ.Ε.Ε. ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

699 566 45 93, ppapaleon@sch.gr

https://blogs.sch.gr/ppapaleon/

Είναι πολύ σημαντικό οι Διευθύντριες και Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας Πληροφορικής (ΠΕ86) και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.