Ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης των νέων Συμβούλων Εκπαίδευσης. Ενόψει της παύσης της λειτουργίας του 4ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής και της λήξης της θητείας των Συντονιστών/τριών Εκπαιδευτικού Έργου που υπηρετούν σε αυτό, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε την παρούσα ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια επιστολή.

Στο διάστημα των τελευταίων πέντε περίπου ετών, προσπαθήσαμε να ασκήσουμε τα καθήκοντα της επιστημονικής και παιδαγωγικής υποστήριξης των συναδέλφων με σεβασμό στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου, και με απόλυτη συναίσθηση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί. Προσπαθήσαμε – στο μέτρο των δυνατοτήτων μας – να σταθούμε αρωγοί στο έργο των σχολείων και να οικοδομήσουμε μία γόνιμη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, επ’ ωφελεία των σχολείων και των μαθητών/τριών μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των δομών με τις οποίες συνεργαστήκαμε (σχολικές μονάδες, Δ.Π.Ε. & Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας, 1ο & 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Δ΄ Αθήνας) για τη συνεργασία, για τα καλά λόγια που κατά καιρούς μάς απηύθυναν, αλλά και για τις καλόπιστες υποδείξεις τους.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους, τόσο σε όσους/ες συνεχίζουν την εκπαιδευτική πορεία τους όσο και σε εκείνους/ες που προσφάτως αφυπηρέτησαν, υγεία προσωπική και οικογενειακή, και πλήρη ευόδωση των σχεδίων τους.

 

Με θερμές συναδελφικές ευχές και εκτίμηση,

 

Ο Οργανωτικός Συντονιστής, οι Σ.Ε.Ε. και τα μέλη της Γραμματείας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.