Ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης των νέων Συμβούλων Εκπαίδευσης. Ενόψει της παύσης της λειτουργίας του 4ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής και της λήξης της θητείας των Συντονιστών/τριών Εκπαιδευτικού Έργου που υπηρετούν σε αυτό, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε την παρούσα ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια επιστολή.

Στο διάστημα των τελευταίων πέντε περίπου ετών, προσπαθήσαμε να ασκήσουμε τα καθήκοντα της επιστημονικής και παιδαγωγικής υποστήριξης των συναδέλφων με σεβασμό στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου, και με απόλυτη συναίσθηση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί. Προσπαθήσαμε – στο μέτρο των δυνατοτήτων μας – να σταθούμε αρωγοί στο έργο των σχολείων και να οικοδομήσουμε μία γόνιμη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, επ’ ωφελεία των σχολείων και των μαθητών/τριών μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των δομών με τις οποίες συνεργαστήκαμε (σχολικές μονάδες, Δ.Π.Ε. & Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας, 1ο & 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Δ΄ Αθήνας) για τη συνεργασία, για τα καλά λόγια που κατά καιρούς μάς απηύθυναν, αλλά και για τις καλόπιστες υποδείξεις τους.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους, τόσο σε όσους/ες συνεχίζουν την εκπαιδευτική πορεία τους όσο και σε εκείνους/ες που προσφάτως αφυπηρέτησαν, υγεία προσωπική και οικογενειακή, και πλήρη ευόδωση των σχεδίων τους.

 

Με θερμές συναδελφικές ευχές και εκτίμηση,

 

Ο Οργανωτικός Συντονιστής, οι Σ.Ε.Ε. και τα μέλη της Γραμματείας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΛΙΝΚΣ 17-3-2023

 

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

8o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Erasmus+ Βασική Δράση 1 (ΚΑ101)

8o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Erasmus+ Βασική Δράση 1 (ΚΑ101)
Σχολική Εκπαίδευση

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου
Στις 8/02/2022 έγινε η παρουσίαση τόσο της εμπειρίας των εκπαιδευτικών που επιμορφώθηκαν όσο και των πρακτικών αποτελεσμάτων στη σχολική ζωή που προέκυψαν από την ευρωπαϊκή δράση του Σχολείου μας με τίτλο:
“Καινοτόμες διδακτικές εμπειρίες με ευρωπαϊκή διάσταση”
2020-1-EL01-KA101-07813

Η παρουσίαση απευθυνόταν τόσο στα μέλη της σχολικής μας κοινότητας -μαθητές, γονείς, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς – όσο και στους εκπαιδευτικούς και γονείς όμορων σχολείων. Προσκλήθηκαν επίσης στελέχη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δ ΄Αθήνας και στελέχη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου μας.
Στο πλαίσιο δράσης της μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού σχολικής εκπαίδευσης, τέσσερις εκπαιδευτικοί του 8ου Δημ. Σχ. Π. Φαλήρου συμμετείχαν σε επιμορφωτικές δραστηριότητες κατά την περίοδο 2021-22.

Οι βασικοί στόχοι του σχεδίου Erasmus του Σχολείου μας ήταν:
• η ενίσχυση και βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης με την κατάρτιση σε νέες μεθόδους και καινοτόμα εργαλεία
• η ανάπτυξη του αισθήματος της ευρωπαϊκής ταυτότητας και του «ανήκειν» σε ένα ευρύτερο εκπαιδευτικό και πολιτισμικό περιβάλλον
• ο σχηματισμός ενός δικτύου συνεργατών με σκοπό τη δημιουργία ευρωπαϊκών προγραμμάτων .

Οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μας μονάδας πραγματοποίησαν με επιτυχία τρεις ροές κινητικότητας στην Ιταλία, την Τσεχία και την Φινλανδία προκειμένου να παρακολουθήσουν δομημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε σχολεία. Επιμορφώθηκαν σε καινοτόμες μαθητοκεντρικές μεθόδους διδασκαλίας και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, σε ψηφιακές δεξιότητες, μεθόδους και εργαλεία της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Γνώρισαν και κατανόησαν ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα και τρόπο λειτουργίας σχολικών μονάδων.

Από τους ομιλητές και τις ομιλήτριες επισημάνθηκε ότι:
-Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές της νέας καινοτόμου γνώσης τόσο σε επίπεδο σχολείου όσο και σε ευρύτερο πλαίσιο.
Η διοικητική λειτουργία του σχολείου θα βελτιωθεί με την αξιοποίηση των καλών πρακτικών και της γνώσης που αποκτήθηκε από την επαφή τους με διευθυντές και εκπαιδευτικούς άλλων εκπαιδευτικών συστημάτων.
-Οι καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις ήδη ενσωματώνονται σταδιακά στην εκπαιδευτική πρακτική της σχολικής κοινότητας. Αναμένεται, μακροπρόθεσμα, να ενθαρρύνουν την ενεργητικότερη εμπλοκή των μαθητών στη διαδικασία της μάθησης και να ενισχύσουν τα κίνητρα για μάθηση. Επίσης επιδιώκεται η ανάπτυξη της γνωστικής ικανότητας των μαθητών/μαθητριών σε συνδυασμό με την πρακτική ικανότητα λειτουργώντας συμμετοχικά, κριτικά και δημιουργικά. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνεται μια νέα μαθησιακή κουλτούρα που αποσκοπεί στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε μαθητή/μαθήτριας.

Επιπρόσθετα το σχολείο μας εισέρχεται στον ευρωπαϊκό χάρτη εκπαίδευσης και δημιουργεί συνεργασίες με συναδέλφους άλλων ευρωπαϊκών σχολείων σε καινούρια έργα Erasmus και e-Τwinning. Αποτελούμε παράδειγμα σχολείου που άνοιξε ένα παράθυρο στην Ευρώπη και ελπίζουμε να παρωθήσουμε και άλλα σχολεία να κάνουν το ίδιο.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους εκπαιδευτικούς που παρέστησαν να διερευνήσουν τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα Erasmus+.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί τόσο του Σχολείου μας όσο και των Σχολείων του Δήμου μας – αλλά και όμορων Δήμων. Επίσης , παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου μας και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Κατηγορίες: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ, Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Διδακτικές πρακτικές στα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά στην Γ’ τάξη ΕΠΑ.Λ, Ειδικότητας Ηλεκτρονικών

Σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης διαδικτυακή επιμόρφωση με  θέμα :

«Διδακτικές πρακτικές στα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά στην Γ’ τάξη ΕΠΑ.Λ Ειδικότητας Ηλεκτρονικών», την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και ώρα 12.00-14.00,  στην αίθουσα Νο 14 στον 1ο όροφο του 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών,  Αχιλλέως 41, Αθήνα 104 36, στάση μετρό Μεταξουργείο.

Στην  παραπάνω δράση, θα παρακαλέσω να συμμετέχουν όλοι και όλες οι εκπαιδευτικοί κλάδου  ΠΕ 84, που έχουν διδάξει τα τελευταία 2 χρόνια ή διδάσκουν την τρέχουσα χρονιά τα «ψηφιακά συστήματα» και  τα «δίκτυα υπολογιστών», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

Θέμα Εισήγησης Ώρα Εκπαιδευτικοί
Δίκτυα υπολογιστών: Παραδείγματα ασκήσεων 12:.00-12:30 ΚΩΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Εκπαιδευτικός ΠΕ 84 στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης
Ψηφιακά συστήματα : Παραδείγματα ασκήσεων  12:30-13:00 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΑΡΚΑΣ, Εκπαιδευτικός ΠΕ 84 στο 1ο Πρότυπο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου «Διονύσιος Σολωμός»
Α)Ποιοτική ανάλυση στα θέματα που έχουν τεθεί μέχρι σήμερα-Κρίσιμα σημεία

Β) Μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων-προγράμματα προσομοίωσης

13:00-13:30  

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Σ.Ε.Ε. ΠΕ 84 στο 4ο ΠΕ.ΚΕ.Σ. Αττικής

Ερωτήσεις-Σχόλια 13.30-14.00 Συμμετοχή συναδέλφων

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες/ές να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ84 ή άλλων κλάδων που διδάσκουν τα μαθήματα της Γ΄ τάξης ΕΠΑ.Λ που εξετάζονται πανελλαδικά και να τους διευκολύνουν στην παρακολούθηση της επιμόρφωσης.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική στην συνάντηση αφού λάβουμε υπόψη μας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ηλεκτρονικών ΠΕ 84

                                                                               Ελευθέριος Σπ. Χονδρογιάννης

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Ηλεκτρονικών | Γράψτε σχόλιο

Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής και σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ60 των Δημοσίων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων παιδαγωγικής και επιστημονικής ευθύνης  σε προαιρετικό επιμορφωτικό σεμινάριο την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30-8.300 μ.μ.  με θέμα:

 

«Επικοινωνία- Συνεργασία: Δράσεις αντιμετώπισης των συγκρούσεων στη σχολική μονάδα»

Εισηγήτριες :

Φώτη Παρασκευή  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Κελαϊδίτου Μαρία Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία  3ουΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 3ου  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Παρασκευή Φώτη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Νηπιαγωγών | Γράψτε σχόλιο

Διάκριση 5ου Δ. Σ. Αλίμου & 7ο Δ.Σ. Π. Φαλήρου: 1ο Βραβείο στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου 2023

01
02Οι μαθητές της έκτης τάξης του 5ου Δ.Σ. Αλίμου σε συνεργασία με τους μαθητές της έκτης τάξης του 7ου Δ.Σ. Παλαιού Φαλήρου συμμετείχαν στο διαγωνισμό:
“Αλήθεια ή ψέματα; Πιστεύεις ό,τι βλέπεις στο Διαδίκτυο;” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023.
Κατάφεραν τα παιδιά να λάβουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε τουλάχιστον 350 συμμετοχές!  
Δημιούργησαν τα δικά τους αληθινά αλλά και ψεύτικα ειδησεογραφικά νέα αφού προηγουμένως μελέτησαν σχετικό υλικό κι ανέλυσαν, εξήγησαν και συζήτησαν τι είναι fake news και τι σκοπούς εξυπηρετούν στο πλαίσιο του μαθήματος πληροφορικής. 
Χρησιμοποίησαν τις κατάλληλες εφαρμογές για να τα δημιουργήσουν. Εν συνεχεία, είχαν την ευκαιρία να σκεφτούν και να σχολιάσουν κατά πόσο μια είδηση είναι ψευδή ή όχι αιτιολογώντας την απάντηση και χρησιμοποιώντας την κριτική τους σκέψη.
Στο παρακάτω σύνδεσμο φαίνεται η εξαιρετική δουλειά τους!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που συνεργάστηκαν!
Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Πληροφορική, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ | Γράψτε σχόλιο

Βίντεο από την Διημερίδα Διαλόγου για την Προφορική Ιστορία – Eθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

istoria

Δείτε  στους  παρακάτω συνδέσμους οπτικοακουστικό υλικό από τη συμμετοχή του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής στην Διημερίδα Διαλόγου για την Προφορική Ιστορία στο πλαίσιο Εβδομάδας Προφορικής Ιστορίας (22-27 Οκτ.) που συνδιοργάνωσαν η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και η Πρωτοβουλία του Συντονιστικού των Ομάδων Προφορικής Ιστορίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς στις 27 Οκτωβρίου.

Α . Το πρώτο βίντεο περιέχει την παρουσίαση του βιβλίου – εγχειριδίου «Προφορική Ιστορία και Σχολικό Πρόγραμμα» εκδ. 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, μαζί με άλλα βιβλία στην έναρξη της Γιορτής Προφορικής Ιστορίας.

Β. Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την 3η Συνεδρίαση  με θέμα « ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» στην οποία μεταφέρεται η  εμπειρία του δικτύου σχολείων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής. Μια συνεργατική απόπειρα για την προφορική και τοπική ιστορία.

Συμμετείχαν:

  • Γιούλη Χρονοπούλου, υπεύθυνη του δικτύου ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού φιλολόγων
  • Γιώργος Θώδης, εκπαιδευτικός Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, μέλος του δικτύου
  • Ειρήνη Αντωναράκου, εκπαιδευτικός, 2ο ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ελληνικού, μέλος του δικτύου

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Επιμορφωτικές δράσεις | Γράψτε σχόλιο

Ακύρωση Επιμορφωτικής Συνάντησης – Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου

325895706 720242573137499 4415236857473842958 n e1674745350458 696x504

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω κλεισίματος των σχολείων,  η Επιμορφωτική Συνάντηση της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου με τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στις Τάξεις Υποδοχής  Δημοσίων  Σχολείων  Α/θμιας Δ’ Αθήνας  στο 4ο Δ.Σ. Ταύρου με  εισηγήτρια την κα Ευαγγελία Παπαχριστοπούλου, Συντονίστρια  Εκπαίδευσης Προσφύγων ΠΕ Δ’ Αθήνας.

Θα ενημερωθείτε για τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

 Οι Σ.Ε.Ε.  Π.Ε.70

Άννα Ζουγανέλη

Ιωάννα Καμπούρμαλη

Νικόλαος Καμήλος

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων | Γράψτε σχόλιο

Συνάντηση Εργασίας Εκπαιδευτικών Γενικών Λυκείων

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν Μαθηματικά στα Γενικά Λύκεια με έδρα στον Δήμο Καλλιθέας (όπως αυτά καταγράφονται στον Πίνακα Αποδεκτών στο τέλος του παρόντος εγγρά- φου) σε συνάντηση εργασίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 7η Φεβρουαρίου, 2023, 12:00‐14:00, στο 5ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας, Επτανήσου 4, Καλλιθέα.

 

Ελευθέριος Σ. Μαστορίδης

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών emastor@math.uoa.gr

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

4ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

5ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

6ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

7ο ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες και Διευθυντές των προηγουμένων Λυκείων να ενημερώσουν με τον, κατά την κρίση τους, προσφορότερο τρόπο τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά στις σχολικές τους μονάδες.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Μαθηματικά | Γράψτε σχόλιο

Συνάντηση Εργασίας Εκπαιδευτικών Γυμνασίων

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν Μαθηματικά στα Γυμνάσια τα οποία βρίσκονται στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης (όπως αυτά καταγράφονται στον Πίνακα Αποδεκτών στο τέλος του παρόντος εγγράφου) σε συνάντηση εργασίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 8η Φεβρουαρίου, 2023, 12:00‐14:00, στο 2ο  Γυμνάσιο  ΕλληνικούΈλλη  Αλεξίου, 33η Οδός 20, Ελληνικό.

 

Ελευθέριος Σ. Μαστορίδης

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών emastor@math.uoa.gr

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ‐ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΕ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ‐ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ‐ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ‐ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Γ. ΖΩΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ‐ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες και Διευθυντές των προηγουμένων Γυμνασίων να ενημερώσουν με τον, κατά την κρίση τους, προσφορότερο τρόπο τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά στις σχολικές τους μονάδες.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Μαθηματικά | Γράψτε σχόλιο