Χαιρετισμός Συντονιστών/στριών 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, σας απευθύνουμε εγκάρδιο συναδελφικό χαιρετισμό και ευχόμαστε σ’ όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Να έχετε μια καλή σχολική χρονιά και με υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας.

Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία, θεμελιωμένη σε πνεύμα αλληλοεκτίμησης, σύμπνοιας, αμοιβαιότητας και συλλογικότητας, προκειμένου να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην υποστήριξη και αναβάθμιση του σύγχρονου σχολείου, που όλοι υπηρετούμε.

Βασική μας πεποίθηση είναι πως η διαφορετικότητα των εμπειριών και των απόψεων προάγει και εμπλουτίζει την ανθρώπινη επικοινωνία και την εκπαίδευση. Πρόθεσή μας είναι να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες, με στόχο να αξιοποιηθεί και να πολλαπλασιαστεί η εμπειρία όλων μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας και θα υποστηρίξουμε κάθε πρόταση, συνεργασία ή πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των σχολείων και στη δική σας επαγγελματική εξέλιξη καθώς και στην επιτυχία των σκοπών του ΠΕΚΕΣ, που άλλωστε είναι ταυτόσημες.

Πέρα από την άμεση επαφή, όταν και όποτε χρειάζεται,  στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Δ΄ Αθήνας, Συγγρού 165 (1ος και 4ος όροφος) σας συνιστούμε για λόγους ταχύτητας και άμεσης αλληλεπίδρασης και την ηλεκτρονική επικοινωνία με το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής : 4pekes@attik.pde.sch.gr

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο υψηλό, δύσκολο και ουσιαστικό έργο που επιτελείτε στα σχολεία μας.

Δημοσιεύθηκε στη Καλωσόρισμα -Χαιρετισμός | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο μαθητής της β΄
τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου, Δημήτρης Κουβαράς,
απέσπασε το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό
Φιλοσοφικού Δοκιμίου σχολικού έτους 2019-20, ο οποίος
διοργανώθηκε από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών,
με την υποστήριξη του Κ.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Harvard και της
Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, σε συνεργασία με τις κατά τόπους
Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα κατά τόπους
Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Παραλλήλως,
προκρίθηκε στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, η οποία θα διεξαχθεί
στη Λισαβόνα, από 21 έως 24 Μαΐου 2020. Συγχαίρουμε θερμά τον
μαθητή για την προσπάθεια και τη διάκρισή του!

Ο Σ.Ε.Ε. Φιλολόγων
Νίκος Λινάρδος

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δευτεροβάθμια, Φιλολόγων | Σχολιάστε

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Κατά το χρονικό διάστημα από 15.01.2020 έως και 21.01.2020, διοργανώθηκαν από τον Νίκο Λινάρδο, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, τέσσερα εργαστήρια θεματοδοσίας και αξιολόγησης των γραπτών των μαθητών στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου. Τα εργαστήρια, που αποσκοπούσαν στην εξοικείωση των συναδέλφων με τα νέα κριτήρια θεματοδοσίας και βαθμολόγησης, απευθύνονταν στους/στις Φιλολόγους που διδάσκουν το μάθημα κατά το τρέχον σχολικό έτος στα Γενικά Λύκεια της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας και φιλοξενήθηκαν στις εξής σχολικές μονάδες: στο 4ο ΓΕ.Λ. Γλυφάδας (15.01.2020), στο 2ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης (16.01.2020), στο 4ο ΓΕ.Λ. Αλίμου (20.01.2020) και στο 2ο ΓΕ.Λ. Αγίου Δημητρίου (21.01.2020).

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις, Φιλολόγων | Σχολιάστε

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πληροφορικής: «Η Επιστήμη των Υπολογιστών γίνεται Παιχνίδι»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μαζική συμμετοχή σας στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020, και να συγχαρώ τους εισηγητές μας κυρίους Κωνσταντίνο Ορκόπουλο και Μελέτη Ορφανάκο, εκπαιδευτικούς Πληροφορικής σε Δημοτικά Σχολεία, για την εξαιρετική προσφορά τους στους μικρούς μαθητές και σε όλους εμάς!!

Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω την κατανυκτική (!) ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και την υπέροχη συνεργασία μεταξύ των εισηγητών για την παρουσίαση του θέματος με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα αποβεί σε όλους χρήσιμη η εμπειρία που αποκομίσαμε, και ευχόμενη περαιτέρω συνεργασία, μπορείτε να αναζητήσετε την παρουσίαση των εισηγητών και το υλικό που έχουν δημιουργήσει στους παρακάτω συνδέσμους:

Η παρουσίαση της ημερίδας και παιγνιώδεις δραστηριότητες
και
Παιχνίδια σε Scratch.

Επίσης, μπορείτε να δείτε την εισαγωγική μου προσφώνηση και να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος του σεμιναρίου σε video.

Αναμένοντας να βρεθούμε σε επόμενη επιμορφωτική συνάντηση, σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας!

Με εκτίμηση
Παναγιώτα Παπαλεωνίδα

Σ.Ε.Ε. ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής
699 566 4593, ppapaleon@sch.gr
https://blogs.sch.gr/ppapaleon/

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Επιμορφωτικές δράσεις, Πληροφορική | Σχολιάστε

Συνάντηση ολοκλήρωσης των επιμορφωτικών δράσεων των εκπαιδευτικών ΠΕ80 για τη 2η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου

Μακρή/2η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις | Σχολιάστε

Πρόσκληση Μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών ΠΕ80 υποβολής άρθρων για τη σύνταξη Τευχών Μαθητικής Εφημερίδας: Για μια Βιώσιμη Οικονομία

Μακρή/ Μαθητική Εφημερίδα: «Για μια Βιώσιμη Οικονομία»

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις | Σχολιάστε

«Συμμετοχή των σχολικών μονάδων στο Συνέδριο του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής με θέμα: “Όψεις του Σύγχρονου Σχολείου – Θέματα Διαχείρισης της Σχολικής Τάξης», με εικαστική παρέμβαση»

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα «Όψεις του Σύγχρονου Σχολείου – Ζητήματα Διαχείρισης Σχολικής Τάξης», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής,  καλούμε τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών να συνεισφέρουν με εικαστικές δημιουργίες των μαθητών τους, μέσω εικαστικής έκθεσης, με θέμα: «Το Σχολείο που Αγαπώ και Ονειρεύομαι».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου κατά τις ημέρες 27, 28 και 29 Μαρτίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου / 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου.

Προκειμένου να συζητήσουμε θέματα διοργάνωσης της έκθεσης καλούμε σε συνάντηση τους εκπαιδευτικούς ΠΕ08 στον χώρο του Συνεδρίου τη Δευτέρα 27/1/2020 και ώρα 12:00.

Με εκτίμηση,

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

κλάδου ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών,

 Βασιλική Σοφρά

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δευτεροβάθμια, Εικαστικά, Επιμορφωτικές δράσεις | Σχολιάστε

«Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06»

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 να συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα, με τίτλο:

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ»

που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες 11:45 – 14:00 στο αμφιθέατρο της Πρότυπης Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (Διεύθυνση: Λέσβου 4, Νέα Σμύρνη 171 23, Τηλέφωνα: 21 0933 3712, 21 0931 674 ).

Σκοπός του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν τις τεχνικές και τα μέσα διαχείρισης της καθημερινότητας και ειδικότερα των προβλημάτων που δημιουργούνται σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο λόγω της πίεσης, να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους, ώστε να εξασκηθούν στην αναγνώριση των συμπτωμάτων του stress ή ακόμα και της εργασιακής εξουθένωσης (burn out), με αποτέλεσμα να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν αγχογόνες καταστάσεις, φροντίζοντας τη ψυχική τους υγεία και ισορροπία & μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητά τους.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια στο επιμορφωτικό σεμινάριο, που διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Κλ. ΠΕ06 κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, θα είναι η κ. Νάντια Κουρμούση (PhD Προαγωγή Υγείας Π.Σ.Ν. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, MSc Έλεγχος του Στρες, Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α., MSc Εφαρμοσμένης Δημόσιας Υγείας του Ε.Σ.Δ.Υ.).

Παρακαλούνται  οι κ.κ. Διευθυντές/-ντριες  να  ενημερώσουν  τους  εκπαιδευτικούς ειδικότητας Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 του σχολείου τους έγκαιρα και ενυπόγραφα για τη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας. Οι Εκπ/κοί Α/θμιας Εκπ/σης δύνανται να συμμετέχουν σύμφωνα με την υπ. Α.Π. Φ.33.2/13531/30-8-2019 εγκύκλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Αττικής, εάν δεν παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου τους.

Μετά τη πέρας της επιμορφωτικής ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας!

Με εκτίμηση,

Δρ. Μαρία Ανδριτσοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Δημοσιεύθηκε στη Αγγλικών, Ανακοινώσεις, Επιμορφωτικές δράσεις | Σχολιάστε

«Αξιολόγηση Γλώσσας – Λογοτεχνίας Γ΄ ΓΕΛ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τριών βιωματικών σεμιναρίων – εργαστηρίων με θέμα «Αξιολόγηση Γλώσσας – Λογοτεχνίας Γ΄ ΓΕΛ» και με επιπλέον εστίαση  στα κριτήρια διαμόρφωσης θεμάτων προς εξέταση, που διοργάνωσε η ΣΕΕ ΠΕ02, Γιούλη Χρονοπούλου, για τους φιλολόγους Καλλιθέας, Π. Φαλήρου, Μοσχάτου, Ταύρου και Ν. Σμύρνης, στο 2ο ΓΕΛ Καλλιθέας (13/1), 3ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου (14/1) & 4ο ΓΕΛ Ν. Σμύρνης (16/1), αντίστοιχα. Οι εκπαιδευτικοί έδειξαν σφοδρό ενδιαφέρον, τόσο με την παρουσία τους όσο και με την ενεργητική συμμετοχή τους και τον προβληματισμό τους, ενώ διαπιστώθηκε βαθμολογική σύγκλιση και γενικότερη σύμπνοια, αλλά, και για μια ακόμα φορά, η έγνοια τους να επιτελέσουν άρτια τη δουλειά τους σε μια πολύ απαιτητική συγκυρία

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις, Φιλολόγων | Σχολιάστε

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ 2η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με θέμα: «Προωθώντας τον Αναδυόμενο Γραμματισμό σε παιδιά προσχολικής ηλικίας»

Σύμφωνα με τα παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί ανά ομάδες νηπιαγωγών των νηπιαγωγείων αποδεκτών, η δεύτερη συνάντηση του επιμορφωτικού  κύκλου, με θέμα: «Προωθώντας τον Αναδυόμενο Γραμματισμό σε παιδιά προσχολικής ηλικίας»

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ  ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

 • Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 , από τις 00-11.30, οι εκπαιδευτικοί των προαιρετικών ολοήμερων τμημάτων όλων των νηπιαγωγείων του Μοσχάτου, στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, Πλάτωνος & Χειμάρας, Μοσχάτο.
 • Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 , στις15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των  1ου, 3ου και 5ου Νηπιαγωγείων Μοσχάτου , στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, Πλάτωνος & Χειμάρας, Μοσχάτο.
 • Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 , στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 2ου και 4ου Νηπιαγωγείων Μοσχάτου, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου « Τα Πρώτα Χρόνια», στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, Πλάτωνος & Χειμάρας, Μοσχάτο.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ  ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

 • Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, από τις 00-11.30, οι εκπαιδευτικοί των προαιρετικών  ολοήμερων τμημάτων όλων των νηπιαγωγείων του Ταύρου, στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, Τσακάλωφ 9, Ταύρος.
 • Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 1ου, 4ου και 5ου νηπιαγωγείων Ταύρου, στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, Τσακάλωφ 9, Ταύρος.
 • Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 2ου και 3ου νηπιαγωγείων Ταύρου, στη βιβλιοθήκη  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, Τσακάλωφ 9, Ταύρος.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ  ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 • Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, από τις 00-11.30, οι εκπαιδευτικοί των προαιρετικών ολοήμερων τμημάτων των  2ου,3ου,4ου, 6ου ,  9ου, 12ου,23ου, 25ου και 27ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη  του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Γ. Ιατρίδου 140, Καλλιθέα.
 • Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 2ου,4ου,9ου,25ου και 27ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Γ. Ιατρίδου 140, Καλλιθέα.
 • Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 3ου,6ου,12ου,19ου και 23ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Γ. Ιατρίδου 140, Καλλιθέα.
 • Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, από τις 00-11.30, οι εκπαιδευτικοί των προαιρετικών ολοήμερων τμημάτων των 1ου, 5ου, 8ου, 14ου,15ου,16ου, 17ου, 19ου και 23ου  νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη  του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Σπάρτης 19-23, Καλλιθέα.
 • Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 1ου,5ου,17ουκαι 21ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη  του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Σπάρτης 19-23, Καλλιθέα.
 • Τη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των 8ου,14ου,16ου και 22ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, στη βιβλιοθήκη  του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Σπάρτης 19-23, Καλλιθέα.
 • Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στις 15, οι εκπαιδευτικοί των υποχρεωτικών τμημάτων των  10ου,15ου,26ου,28ου και 29ου νηπιαγωγείων Καλλιθέας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών Νηπιαγωγείων «Ανεμόμυλος» και «Μαρία Ρεντζέπη», στο 28ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, Αγίας Ελεούσας 28, Αγία Ελεούσα, Καλλιθέα.
 • Τις ημέρες υλοποίησης των επιμορφωτικών συναντήσεων, τα υποχρεωτικά και τα προαιρετικά τμήματα των νηπιαγωγείων θα λειτουργήσουν κανονικά.
 • Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, να φτάσουν ακριβώς την ώρα έναρξης των συναντήσεων, ώστε να μην ανοίγει συνέχεια η πόρτα των Δημοτικών Σχολείων, στους χώρους των οποίων θα γίνουν οι συναντήσεις και να μην παρακωλυθεί η λειτουργία τους

Νικολούδη Τριανταφυλλιά

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών | Σχολιάστε

Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Η Επιστήμη των υπολογιστών γίνεται παιχνίδι»

Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Η Επιστήμη των υπολογιστών γίνεται παιχνίδι»Παπαλεωνίδα-Πρόσκληση-Παιχνίδι_220120.pdf

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, Πληροφορική | Σχολιάστε