«Προκήρυξη Διαγωνισμού “Μένοντας σπίτι…” για μαθητές Δ, Ε, Στ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων»

Το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, μέσω των ΣΕΕ Π.Ε. 70,  προκηρύσσει μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό, υπό τον γενικό τίτλο «Μένοντας σπίτι …»  και καλεί τους/τις  μαθητές/τριες των μεγαλύτερων τάξεων των σχολείων (Δ, Ε, ΣΤ) των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας να υποβάλουν τα έργα τους μέχρι μέχρι και τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους/στις μαθητές/τριες η δυνατότητα να εκφράσουν με διάφορους τρόπους  τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα βιώματα της πρωτόγνωρης περιόδου την οποία διανύουμε.

Οι μαθητές/τριες καλούνται να διατυπώσουν την άποψή τους για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, με ποίημα ή  διήγημα ή παραμύθι (μέχρι 500 λέξεις).

Τα έργα θα αποσταλούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες σε  οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή στην ηλ. Διεύθυνση stayhome4pekes@gmail.com αναγράφοντας το σχολείο φοίτησης, το ονοματεπώνυμό του/της,  την τάξη και ένα email επικοινωνίας.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή, την οποία θα συγκροτήσει το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  Θα βραβευτούν τα καλύτερα έργα κάθε κατηγορίας, ενώ θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής σε όλους/ες τους συμμετέχοντες/ουσες.

Οι ΣΕΕ ΠΕ 70

Ζουγανέλη Άννα, Καμήλος Νικόλαος, Καμπούρμαλη Ιωάννα, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Χριστοπούλου Ευσταθία

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.