Α. Θέματα λειτουργίας του σχολείου:

  • Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών εκπαιδευτικής περιφέρειας Κύμης σε προγραμματισμένη συνέλευση, σύμφωνα με σχετική άδεια που έχει χορηγηθεί από τη Διεύθυνση Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.
  • Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς θα φιλοξενήσει επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το σχολείο και στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί.
  • Η επίδοση βαθμολογίας Α τριμήνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 από τις 12.25 και μετά, και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών των τμημάτων.

Β. Επιμορφωτική εκδήλωση: Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλεί σε επιμορφωτική εκδήλωση το Σάββατο 23/11/2019 στις 5.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, την οποία συνδιοργανώνει με την εθελοντική ομάδα «Ζήσε» και θέμα τη διαχείριση των σχέσεων γονέων-παιδιών. Κεντρική συντονίστρια θα είναι η ψυχοθεραπεύτρια κ. Βαβούλη Αλίκη