Αρχείο για "4 Νοεμβρίου 2019"

Παιδαγωγικά μέσα ελέγχου

Καθώς συχνά το σχολείο γίνεται δέκτης ερωτημάτων (ενίοτε και παραπόνων) από γονείς σχετικά με τις ενέργειες που προβλέπονται προς αντιμετώπιση συμπεριφορών μαθητών που αναδεικνύονται δυσλειτουργικές για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εορτασμός Πολυτεχνείου

Η σχολική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-11-2019. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30. Οι δραστηριότητες του εορτασμού θα διαρκέσουν από τις 8.30 έως τις 10.00. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει κατά το διάστημα από 10.00-10.15. Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά τους συμμετέχοντες μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και είναι κλειστή για το κοινό. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Λειτουργία του σχολείου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες διδακτικές επισκέψεις μαθητών όλων των τάξεων. Για τους μαθητές των τάξεων Α, Β & Γ που θα επιστρέψουν στις 1.30 ενημερώνουμε πως το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά έως και τις 3.00 μ.μ., σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων